2777
2789
عنوان

من برگشتم😍😍

1259 بازدید | 91 پست

سلام بچه ها نمیدونم کسی هم متوجه نبودم شد یا نه بخاطرامتحانات گفته بودم نی نی یار معلق کنه کاربریم رو البته۶روز زودتر از پایان امتحانات برگشتم تو این مدت که کاربریم بسته بود به علت بعضی مسائل تو نت حاجت روایی سرچ میکردم که نی نی سایت رو آورد برام الان میگم بقیه رو پستم طولانی نشه

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍

به چندتا تاپیک پراز امید ازسال های ۸۸ یا۸۹ برخوردم که لینک یکیش اینه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2929/دعاها-و-نماز-هایی-برای-گرفتن-حاجت?page=1

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستان یه نگاه به اون تاپیک بندازین دوس داشتین شماهاهم بیایین اینجا تاپیک من از هر دعا وختم وچله حاجت گرفتین بگین اینجا انجام بدیم خبر حاجت رواییمون رو به هم بدیم😍😍

خوب بود خداروشکر هنوز نصف شده ۱۰ تا بود ۵تاش مونده

اهاا پس ۵ تاش مونده، ایشالا این ۵ تارم با نمره خوب پاس میکنی ، رشتت چیه؟

خدایا به دلم ارامش بده تا به شوهرم اعتماد کنم منه شکاک😭 اونم اگه چشاشو مثل پنکه سقفی تو خیابون چرخوند از کاسه درار😌

بچه ها مثلا اون تاپیک گفتن ختم ۶۰ تا یاسین هدیه به حمزه سیدالشهدا ردخور نداره کن فیکون میکنه من قصد دارم این تاپیک لیست بگیرم ۶۰ نفر بشیم اگه از امشب بخونیم شب عید تموم میشه عیدیمون رو میگیریم حاجت روا میشیم

یه ختم دیگه گفتن۱۰۰صلوات هدیه خانم زینب میکنین ۹۹تا میفرستین یکیش رو نگه میدارین بعد حاجت روایی باورتون نمیشه با اینکه ختم راحتیه تو این چندروز من ومامانم ازش۴بار حاجت گرفتیم

اهاا پس ۵ تاش مونده، ایشالا این ۵ تارم با نمره خوب پاس میکنی ، رشتت چیه؟

روانشناسی.وای چه زود فراموش شدم همش یه هفته نبودم😢😢همه که میشناختنم