2777
2789
عنوان

من برگشتم😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1259 بازدید | 91 پست
استارترگلم من اون ختم یاسین رو هستم خبرشو دقیق بم بده عزیزم

همین تاپیک الان اسمتو اضافه میکنم اگه جور شه ۶۰ نفر بشیم شروع میکنیم

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روانشناسی.وای چه زود فراموش شدم همش یه هفته نبودم😢😢همه که میشناختنم

اا منم روانشناسیم ترم دو

خدایا به دلم ارامش بده تا به شوهرم اعتماد کنم منه شکاک😭 اونم اگه چشاشو مثل پنکه سقفی تو خیابون چرخوند از کاسه درار😌

سلام پرواز😃

چ خوب اومدی😍😍

غروبا که میشه روشن چراغا😃                                  میان از مدرسه خونه کلاغا                                   یاد حرفای اون روزت میفتم                                  که تا گفتی به جون دل شنفتم                             عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من                                              اسیر دل نبودم                                                  اگ عاقل بودم من                                             یادت میاد به من گفتی چیکار کن                         گفتی از مدرسه اون روز فرار کن                            فرار کردم من اون روز زنگ آخر                            نرفتم مدرسه تا سال دیگر                                   عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من 
اا منم روانشناسیم ترم دو

من این ترم دارم امتحانات ترم۳رو میدم ان شاءالله بشم ترم چهار😍😍موفق باشی گلم منکه فقط عاشق این رشته بودم خیلی شیرینه

من این ترم دارم امتحانات ترم۳رو میدم ان شاءالله بشم ترم چهار😍😍موفق باشی گلم منکه فقط عاشق این رشته ...

منم فردا واسه ترم ۳ انتخاب واحد میکنم، شماهم موفق باشی عزیزم😍😍😍

خدایا به دلم ارامش بده تا به شوهرم اعتماد کنم منه شکاک😭 اونم اگه چشاشو مثل پنکه سقفی تو خیابون چرخوند از کاسه درار😌

گفتم حالا که میام دست پربرگردم با تاپیک حاجت روایی ان شاءالله تو این تاپیک خبر حاجت روایی تک تکتون رو بشنوم

پرواز جان شما بودی نامزدت مشکل واسش پیش اومده بود؟

اره گلم خودمم تحت درمان هست توکلمون به خداست مشکل مالیش تاحدودی حل شد بیماریش هم تحت درمانه

بچه ها بیایین از دعاهایی که حاجت های کوچیک و بزرگ گرفتین بگین تاپیک رو ادامه دار کنین مثل همون تاپیک سال۸۸که آخرش به ۲۰۰۰صفحه رسیده و اکثریت حاجت روا شدن بیایین اینجابراهم دعاکنیم هرشب دعای دیگرون درحق آدم اجابت میشه