2777
2789
عنوان

من برگشتم😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1259 بازدید | 91 پست
منم هستم اما نمیدونم چطوره راستش تاحالاشرکت نکردم

وقتی ۶۰ نفر بشیم شروع میکنیم هرروز یدونه سوره یس میخونیم و به نیت فردی که اون روز اسمش تو لیست هست همگی برا حاجت رواییش دعامیکنیم

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها لطفا لینک این تاپیکمون رو تاپیک های دیگه بذارین وتبلیغ کنین به امید حاجت روایی هممون من خیلی دلم روشنه😍😍

فقط ببخشید موقعه پریودی اشکال نداره بخونیم؟بعدمن ازکجادوباره شماروپیداکنم؟

همین تاپیک رو بالا زیرپست اول من یه علامت اضافه به علاقه مندی هاهست اون رو میزنی بعد میری ازنی نی سایت من تاپیک های مورد علاقه من این تاپیک اونجا میمونه برات.نه موقع پریودی فکرنکنم اشکالی داشته باشه

بچه ها برا منم دعاکنین بخاطر کیست داروهای هورمونی مصرف کردم ۲۵ روزه پریودم قطع نمیشم دلم برا نمازخوندن عجیب تنگ شده

بچه ها برا منم دعاکنین بخاطر کیست داروهای هورمونی مصرف کردم ۲۵ روزه پریودم قطع نمیشم دلم برا نمازخون ...

😭😭😭اخی عزیزدلم دعات میکنم گلم خدا بزرگه😊انشاالله ک اگ در انتظار بچه ای بزودی مامان شی من تحرک همسرم تحرک عالیش ۵درصده تحرک خوبش ۲۵تحرک ضعیفش۲۰ دعام کن مامان شم

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   

راسی ختم ایت الکرسی چهل تا برای حضرت علی اصغر خوندم سی نه تا یکیشو گرو گزاشتم بعد از حاجت روا شدن حاجت روا شدم اون یکیشم خوندم کلا ب ایت الکرسی خیلی اعتقاد دارم😊

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
😭😭😭اخی عزیزدلم دعات میکنم گلم خدا بزرگه😊انشاالله ک اگ در انتظار بچه ای بزودی مامان شی من تحرک هم ...

من مجردم گلم دعاکن سلامت بشیم هردومون و به عشقم برسم

اخه چله ام برداشتم واسه حاجتم اما فعلا ک نشدم 😢

صفحه اول همین تاپیک آدرس یه تاپیک گذاشتم پر دعا ونماز وذکر برا حاجت روایی هست اینجاهم که میخوایم ۶۰ روز سوره یس بخونیم میگن ردخور نداره اگه بتونیم ۶۰ نفر جمع بشیم اینجا

من یکی برمیدارم عزیزم . از سوره یاسین .. میشه? و اینکه باید ۶۰ روز بخونمش... چجوریه?

۶۰ نفر لیست میکنیم ۶۰ روز روزی یدونه سوره یاسین بخونیم به نیت کسی که اون روز تو لیست نوبتشه فعلا که۳نفر ۴ نفر شدیم انگار اگه میتونین یکم لینک تاپیک رو پخش کنین تبلیغ کنین کمک کنین۶۰ نفربشیم زودتر شروع کنیم ان شاءالله حاجت روا شیم همگی از این ختم