2789
عنوان

شير خشك ar

85 بازدید | 14 پست

سلام سلام 

خانوما كسايي كه به بچتون شير خشك ببلاك ar بخاطر رفلاكس دادين راضي بودين ؟ 

من هيچ شير خشكي به بچم نيوفتاده جز اين

اما دل درداش بيشتر شده بخاطر غلظتش و اينكه حس ميكنم جيش ني ني كم شده

راستي وزن دهيش چطوره ؟ 

من پسرم دو ماهش تموم شده چون فشار عصبي nicu  بهم وارد شد شيرم خشك شده كلا شبر خشك ميدم

اونموقع من از ببلاک خوشم نیومد کف میکرد بد بو بود. بیومیل ای ار دادم بهش. نمیدونم هنوزم باشه یا نه

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.» ✌️🌞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر من چيزي جز اين بهش نميوفته بالا مياره همه رو

انتی رفلاکسه اونم خب

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.» ✌️🌞

چرا فشار خون عصبی گرفتی؟کاش میشد خودت شیرش بدی

اره دقيقا 

چون بچم نارس بدنيا اومد بخاطر ريه بستري بود همين اومديم خونه سرما خورد ذات ريه ي شدت بالايي شد رواني شدم رواني و شيرم خشك شد

واقعا كاش ميشد از سختي شير خشك متنفرم😭😭😭

وای چقدر سختی کشیدی دخترخدا کمکت کنهولی شیر خشک که سختی ندارهشیر خودتو بخواهی بدی که سختیش بیشتره

قربونت برم ، چرا سخته چون نميوفته به بچه همش در حال امتحان كردني نصف شب بچه داد ميزنه شير ميخواد بايد بدو بدو درست كني😭😭😭😭

اگه بچه ات دو ماهشههنوز احتمال داره شیرت برگرده هاتنبلی نکن و امتحان کنیا با شیردوش برقی یا بده شوهر ...

شوهرم نميكنه اينكارو با شير دوش برقي هم كرديم نمياد بعدش كار درماني بيمارستان هم رفتيم ديگه نشد نامه ي شير خشك دادن