2777
2789
عنوان

شوهر عوضی

| مشاهده متن کامل بحث + 7309 بازدید | 168 پست
آدمی که دنبال یه حرف فالگیر زندگیش وتلخ میکنه .... چه پندی میشه داد://

من متوجه رابطه شوهرم با یکی از فامیلام با همین فال گرفتن دوستم شدم جوری که شوهرم اصلا نتونست انکار کنه

بخدا من بلاک میکنم.ینی تمام مردا جواب میدن پس اگه اینطوره واقعا مردا هیچکدوم لیاقت ندارن

باورکن مردها ازروی کنجکاوی هم شده چت رو ادامه میدن حتی برای دست انداختن طرف هم که شده دیدگاه خانها و اقایون متفاوته

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از ابتدا باید برنامه می چیدی که اگر جواب داد فلان کار رو میکنم نمیدونستی چه کار میکنی فقط امتحان کردی ؟؟ الان خدا رو خوش میاد ما بهت بگیم طلاق بگیر ؟؟؟. از خیر این امتحان های چتی هم بگذرین!!  

اولین مشخصه آدم حسابیا،امن بودنشونه.
خدایا بعد این خانوما ک ی بار خیانت دیدن من بهشون میگم ی بار ک دیدین بازم میبینین طبق تجربه نی نی سای ...

من یه بار دیدم.به شرافتم قسم اگه میلیمتری پاش کج بذاره برای بار دوم،جوری میرم که انگار از اول نبودم.

خدايا شكرت.
 الهی عزیزم خیلی برات سنگین میدونم اما من اگر جات بودم انقدر بخودم میرسیدم تا از اینکه از د ...

وای من زن دیدم تو زیبایی و خانمی و خانه داری و خانواده و اخلاق و حتی تیم و ظاهر بین زن ای اطرافش میدرخشند ولی شوهرش خیانت کرد با اطمینان میگم اینکه یه زن چقد به خودش برسه ربطی به هیز بودن مرد نداره 

منتظر اتفاقات خوبم 
من متوجه رابطه شوهرم با یکی از فامیلام با همین فال گرفتن دوستم شدم جوری که شوهرم اصلا نتونست انکار ک ...

خب اشتباه کردی خواهر من ازون اول

قبح کارو ریختی حداقل مردا چهارچشمی حواسش به شما وکارههاش بود ولی الان چی !؟ 

خیالش راحته خیلی دیگه بخودش زحمت نمیده 

ولی اونجوری بادل راحت داشتی زندگیتو میکردی

الهم صل علی محمد وال محمدو عجل فرجهم  
بخدا من بلاک میکنم.ینی تمام مردا جواب میدن پس اگه اینطوره واقعا مردا هیچکدوم لیاقت ندارن

نه خب ندارن

واضح هست

حداقل اين هست ك ي خوش و بشي ميكنن

كاري ب اون يك درصد استثناها ندارم ك نصيب پيشوني دارها شدن

ولي اكثريت مردا اينجور هستن حالا شما ميخاي زندگيت رو تعطيل كني خودت رو در همه قالبي جا بدي ببيني ايشون چيكار ميكنه

فكر كنم تا همينجاش ك شماره نداده خوب پيش رفته بوده

لطفا اين كارو نكن چون اگه بكني بد دل ميشي حالت بد ميشه ي جايي ب روش مياري

مردا رو بايد تو رودربايستي انداخت ك بهش اعتماد داري زندگيتو بهش سپردي و پدر بچه هست و الگو هستو اينجور چيزا ك اونم انگيزه داشته باشه برا خوب بودن

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
وای من زن دیدم تو زیبایی و خانمی و خانه داری و خانواده و اخلاق و حتی تیم و ظاهر بین زن ای اطرافش مید ...

]چرا ربط كه داره، مردهاي هيز اغلب زنهاي زيبايي دارن چون از اول هم خوش سليقه بودن و دقيق هم نگاه ميكردن

وای من زن دیدم تو زیبایی و خانمی و خانه داری و خانواده و اخلاق و حتی تیم و ظاهر بین زن ای اطرافش مید ...

دقیقا منم همین مورد رو دیدم... خانومه از زیبایی و تیپ و اندام هیچی کم نداره... هیچ وقت هم از لباس و لوازم آرایشو این چیزا هم نمیگذره.. اما از همون اول عقدی و حتی الانم که رفتن خونه خودش شوهرش یا یک خانومی که تو دوران عقد طلاق گرفته هستش... حتی مامان اون دختره هم خبر داره... 

به نظرم  زیبایی و به خودت رسیدن یه قسمتی از کاره...