2777
2789
عنوان

شوهر عوضی

7309 بازدید | 168 پست

شوهرم قبلا بمن خیلی خیانت کرده. تا پای طلاقم رفتیم اما باز برگشتیم بخاطره پسرمون وقول داد که دیگه ببوسه بزاره کنار. از اخرین باری که مچش رو گرفتم شش ماه گذشته. کلی قسم خورد که دیگه نمیکنه و رمز گوشیشو هم ور میداره منم باورش کردم یه دوستی دارم فال میگیره میدونم حالا شاید یه عده اعتقاد ندارید اما اعتقاد دارم. دیروز بهش زنگ زدم که ببینم شوهرم با کسی هست یانه گفت اره هست تلفنی. خلاصه سرزده رفتم محل کارش همه چیو ریختم بیرون از  توی کمدش گفتم شاید سیمکارت یا گوشی مخفی داره اما چیزی پیدا نکردم.  خلاصه یه پیج فیک ساختم عکس یه دحتر خشکل هم گذاشتم پروفایل و دیروز رفتم توی پیج اینستا گرامش و یه کامنت زیر یکی از عکساش گذاشتم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

توكه طلاق نميگيري ديگه امتحان كردنت براچيه

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      

بعد دیدم سریع اومد دایرکت و پیام داد که کامنت نذار زیر عکسا خانومم منو میکشه اگه ببینه خلاصه همینجوری چت کردیم و کردیم. گفت عکستو بده حتی قرار هم گذاشت. ینی بهش گفتم عکاسی کار میکنم بیا مدل عکاسی شو گفت باشه حتی قرار و ساعتشو هم گفت.خیلی داغون شدم از دیروز

اون دوستی که شما داری دوست نیست دشمنه

پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی  پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت  پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه  پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی  پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت  پسر یعنی تکیه گاه مادر  پسر یعنی امید آینده پدر  پسر یعنی ولی عهد خونه  من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من