2777
2789
عنوان

شوهر عوضی

| مشاهده متن کامل بحث + 7309 بازدید | 168 پست
میخندید اینقدر پرروهه که فقط میخندید همه چیزو با خنده و شوخی رد کرد. ولی من واقعا حالم بد شد

خب همشون همینن دیگه فکر میکنن چون مردن حق دارن هر کاری بکنن 

شهزاده و پرنسس

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خب چرا گفتي بيا مدل شو داستان جديد ساختي اونم مياد ميگه ميخاستم مدل بشم والا تازه كلي هم بخودش ا ...

بخدا من بلاک میکنم.ینی تمام مردا جواب میدن پس اگه اینطوره واقعا مردا هیچکدوم لیاقت ندارن

نه نفهمید مو لای درز کارم نمیرفت ولی خب شوهرم این کاره نیس واقعا

مثه شوی من😊😊خودشم تعریف میکرد ی چیزاییو ک ی مزاحم داشته ولم نمیکرده.  اینم ج نداده.   بهش افتخار میکنم

لایک✖️ کامنت😍😋❤️❤️🔥👁️

الان چکار کنم بنظرتون اصلا چکار میتونم بکنم

جدا شو دور از جونت نزار ب چشم یه احمق ببینه تورو ک میشه سرشو شیره مالید ادم خیانتکار ب هیچ وجه درست نمیشه فقط زیرک تر و مخفی کار تر میشه

اووووووووووووووووووو  چطور تا الان تحمل کردین اخه

سلام 

شما هر روز ميريد امضاتون رو يك عدد بهش اضافه ميكنيد !!؟ 🤔

ميخواي يك كد بنويسم بطور اتوماتيك خودش هر روز عوض بشه بره جلو 

ديگه مجبور نشي اينكارو بكني 

سخته هااااا🙄

بخدا من بلاک میکنم.ینی تمام مردا جواب میدن پس اگه اینطوره واقعا مردا هیچکدوم لیاقت ندارن

آدمی که دنبال یه حرف فالگیر زندگیش وتلخ میکنه .... چه پندی میشه داد://

الهم صل علی محمد وال محمدو عجل فرجهم  
کجا باهاش قرارگذاشتی؟ ببین یا چند نفرُ بگیر و یا برادراتُ ببر انقد بزننش صدا س بده درسی بشه براش 😒م ...

بابا دلت خوشه من یبار به داداشم گفتم شوهرم خیانت میکنه گفت نوددرصد مردا خیانت میکنن ولش کن. گفتم خودت چی خودتم به زنت خیانت میکنی پس گفت هرکسی به یه نوعی خیانت میکنه