2777
2789
عنوان

شوهر عوضی

| مشاهده متن کامل بحث + 7309 بازدید | 168 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من قبلا هم گفتم، اينجا هم ميگم ، منظورم هم فقط استارتر نيست . خيانت فقط بحثش اين نيست بگيد همه همينن به روي خودت نيار و فلان. تا جايي مرد ميخواد تو زندگي زناشوييي بمونه و زن اگر به روي خودش نياره قضيه حل هست. خانم از سني بگذره، مرد ديگه نميخواد بمونه حالا يا علني خيانت ميكنه و ميره بدون طلاق دادن، يا اگر دوست دخترش بگه زنت رو طلاق بده زنش را طلاق ميده . هميشه خانم جوون نميمونه ها . اين نممونه هايي كه مرد به غلط كدم ميفته ، يا سعي ميكنه پنهان كنه مال جووني خانومها و كوچيك بودن بچه هاست. بچه از آب و گل در بياد و زن ميانسال بشه اوضاع فرق خواهد كرد

اول اینکه اون دوستت دوست نیس ارتباطتو باهاش کم کن چون اگه شوهرت کاری نکنه شک خونتو میخوره

دوم اینکه وقتی میری کمد شوهرتو می‌ریزی بیرون و شک می‌کنی یعنی من ازت بازهم همچین انتظاری دارم

سوم خب شوهرتون مشکل داره و خیلی جدی رو در رو باهاش یکبار برای همیشه اتمام حجت کنین

ولی من یه چیزی رو از یه مرد قبل ازدواجم شنیدم با یکی دوست بودم که بنا ب دلایلی باهم ازدواج نکردیم و من بابکی دیگه ازدواج کردم موقع ازدواج بهم گفت تو این دوره زمونه گرگ نباشی میخورنت قرار نیس ما گرگ باشیم چون میخوایم زندگی کنیم ولی قرار هم نیست که گوسفند باشیم تا طرف توی رابطه سوارمون باشه وقتی طرف رو خیلی از دوست داشتنت مطمئنی نگه داری میگه هر اشتباهی کنم بخشیده میشم ولی من میگم ادعای دوست داشتن داشته باش ولی وقتی خطایی کرد محکم باش غرور داشته باش مثل بدبختا جلوش زجه و ناله نکن وقتی خطا کرد اول یکی خودتو نگاه کن ببین اگه کم نزاشتی و مشکل از اون بود جدی باهاش اتمام حجت کن حرف بزن وقتی قهر بودی تو پیام نده یا خودتو بهش یادآوری نکن خودتو دست بالا بگیر ولی شورش نکن من گفتم چرا میگی و فلان 

رفتم تو زندگی عاشق شوهرمم خیلی هم ابراز میکنم دوبار قهر شدید کردیم بار اول خودم هی منت و فلان و اون لوس شد ولی اینبار مامانش ی چی گفت ک من رفتم خونه بابام ولی گفتم بزار حرف اون طرفو عملی کنم رفتم ب بابام گفتم ی چیزایی رو تا جایی ک البته شخصیت شوهرم خرد نشه بعد دیگه پیام ندادم بابام رفت باخانوادشو شوهرم حرف زد ....شوهرم گفت برو ب بابات بگو ما با هم نمیسازیم یا بگو شوهرم سیگار می‌کشه و آبرومو ببر و بعدجدا شو بهش فقط یک کلمه جواب دادم با این کارات منو داری از خودت دور می‌کنی وقتی سه شب بدون تو خوابیدم بقیشم میتونم اگر تصمیم به جدایی داری ب سلامت برو درخواست بده انتظار داشت نازشو بکشم ولی نکردم بعد پنج دقیقه گفت بیا خونه ۱۲شب گفتم زنگ بزن از بابام عذرخواهی کن و بخواه تا بیام ....ولی وقتی برگشتم دیگه ب روی هم نیاوردیم ....پس شما هم کارت اشتباه بوده که با اینکه می‌دونستیم شوهرت مشکل داره زمینه لغزشش رو فراهم کردی ولی حالا که فهمیدی خیلی قاطع و جدی باهاش برخورد کن نذار از عصبانیتت سو استفاده کنه 

مـن حواســم بهـ همــهـ جــَمع ولــی پرتــ تـــ❣وام
دقیقا منم همین مورد رو دیدم... خانومه از زیبایی و تیپ و اندام هیچی کم نداره... هیچ وقت هم از لباس و ...

والا من همه جوره بخودم میرسم زشت هم نیستم تازه الان تو اوج جوونیم هستم فردا که سنم بالا بره دیگه زیبایی نداشته باشم این میخاد چکار کنه

داداشش هم هی خیانت کرد هی زنه بخشید اخرشم رفت هوو اورد سرش. خدا نیل اینجور مردا رو ورداره اصلا دیگه ...

ببین دیگه شوهرت نمیترسه یه روزم اون میره سرت هوو میاره  تا اونجایی که میتونی  واسه خودت وقت بزار من دوستم   5 سال سختی کشید چون  شوهرش یه عوصی به تمام معنا بود کلی پول از شوهرش کند     آبرو شوهرو هم برد و طلاق گرفت  واسه خودشم خونه خرید  برو سفر واسه خودت کلی پول ازش بگیر   به وقتشم جدا شو   نمیدونم حرفم درسته یا نه ولی دوستم  خیلی راضیه پدر مادرش مطلقه بودن هر کی پی زندگیش بود حامیم نداشت   واسه همین تحمل کرد تا واسه خودش سرپناه جور کنه البته بگما یه بار مهریشو تیکه تیکه گرفت تو ازدواج یه کمم بعد طلاق گرفت ازش به خاطر اینکه خیانت شوهررو ثابت کرده بود 

خدایا یه دل از جنس سنگ بهم بده تا یادم بره از کسی توقع محبت نداشته باشم  مرسی 😔
اول اینکه اون دوستت دوست نیس ارتباطتو باهاش کم کن چون اگه شوهرت کاری نکنه شک خونتو میخوره دوم اینکه ...

درسته حرفاتون خب این برخورد قاطع و جدی باید چجوری باشه من اینو بلد نیستم واقعا