2777
2789
عنوان

این عشقه

423 بازدید | 56 پست

یکی از آشناها 

برام گفته که پسری رلش بوده

همو دوست داشتن ولی ظاهرا دختره قبل از این پسر با یکی بوده و رابطش کات شده بود اما دوباره برگشت

وقتی دختره دید پسره قبلیه زنگ میزنه مزاحمت ایجاد میکنی اون پسره جدیده دختره رو ول کرد و رفت 

آخه چرا؟

همدیگرو خیلی دوست داشتن 

دختره فقط بهش گفت که موضوع رو بدونه آخه پسره چرا ولش کرد ولی پسره خیلی ناراحت شد داشت دیوانه میشد انگار 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا نباید میگفت؟دختره عاشق پسره بود میترسید بعدا متوجه بشه و ولش کنه پسره قبلیه قصدش انتقام بود

الان این دختر درچ حالیه دیگ ازدواج کرده بزار از فکرش دربیاد نمیتونه ک گذشته رو برگردونه منم خریت کردم ورفت 

جواب هوش مصنوعی

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙                                       لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408.  مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت.                   مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀

الان این دختر درچ حالیه دیگ ازدواج کرده بزار از فکرش دربیاد نمیتونه ک گذشته رو برگردونه منم خریت کرد ...

پسره خیلیییییییی خوب بود دختره عاشقش بود واقعا.

فکرشو نمیکرد ولش کنه و بره 

هرچی التماسش‌ کرد ولی پسره قبول نکرد 

ازدواج کرد و رفت

کار خوبی کرد گفت 

اگه ازدواج میکردن و بعدا میفهمید بدتر بود 

پسره هم اگه دوسش داشت به این راحتی ولش نمیکرد از همه بدتر حداقل به این زودی ازدواج نمیکرد 

عشق کجا بوده 

کاربری سوم  شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته  

کار خوبی کرد گفت اگه ازدواج میکردن و بعدا میفهمید بدتر بود پسره هم اگه دوسش داشت به این راحتی ولش نم ...

دختره هنوز ناراحته و پیگیر عکس و پیجش هست 

پسره بعد از اون موضوع حدود ۱ هفته غیب شد و دوباره برگشت ۲ یا ۳ روز چت میکرد با دختره و بعد از ۲ یا ۳ ماه ازدواج کرد حتی دختره باز براش یچیزی میفرستاد که جوابشو بده ولی پسره فقط نگاه میکرد چون متاهل بود