2777
2789
عنوان

این عشقه

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 56 پست
خب از کجا معلوم اون پسر هم الان برای خانومش اینجوری نباشه کلن مردا بیشترشون این مدلی شدن بخاطر شرایط ...

فکرنکنم اینجوری باشه 

ولی ب نظرم خانومش از اونایی نیست که خیلی بچسبه به شوهر و تو کف شوهر باشه کلا آدم سر سنگینی هست 

خب دیگه عزیزم پس حرف حسابت چیه مطمئن باش اگه با اون پسر هم ازدواج کرده بودی الان وضعیتت بد تر از الا ...

اخه با شوهر خودم ۶ ماه رفیق بودم 

ولی تو رفاقت چندبار خودشو نشون داد ولی من بخاطر طرز تفکرات خانوادم دیگه خسته شده بودم مجبور شدم ازدواج کنم باهاش چون فرار کنم از محدودیت و اخلاقای خانوادم 

وگرنه خیلی هم خوب نبود اخلاقاش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم بدی هاش فقط این بود که از دروغ خوشش نمیومد و از خیانت هم همین ولی از همه لحاظ عالی بود من اونق ...

اگه اینطور بود که باهم ازدواج میکردید حتما خدا یچیزی میدونسته که مانع این وصلت شده گلم 

تو مگه چه مدت باهاش تو رابطه بودی توی دوران دوستی هیچچچچوقت نمیشه کسیو شناخت چون فقط خوبی هاشونو نشون میدن  ازدواج که میکنی چند سال طول میکشه طرفتو بشناسی اونوقت حالا تو با اطمینان میگی ما زوج خوبی میشدیم 😑

کاربری سوم  شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته  

اگه اینطور بود که باهم ازدواج میکردید حتما خدا یچیزی میدونسته که مانع این وصلت شده گلم تو مگه چه مدت ...

من چندماهی باهاش بودم ولی قلبم بود نمیدونستم ولم میکنه 

خیلی شکسته شدم بابتش

فکرنکنم اینجوری باشه ولی ب نظرم خانومش از اونایی نیست که خیلی بچسبه به شوهر و تو کف شوهر باشه کلا آد ...

نگاه کن کلن داری اشتباه میزنی با این چیزا به دل خودت پی نمال 

حالا من که جونمو فدای شوهرم میکردم همه کاری براش کردم که فقط به چشمش بیام چکار کرد منو ؟؟؟

آخرش جوری شد که دیگه هیچکاری دلم نمیخاد براش کنم 

بعدم این که اون سرسنگین باشه چه ربطی داره به این که به شوهر نمیچسبه 

اتفاقا زنایی که کمتر برا شوهر خودشونو جر میدن بیشتر شانس دارن تا مایی که خودمونو له کردیم برا شوهر بدتر بی عزت تر شدیم همون باید محلشون نذاری 

اخه با شوهر خودم ۶ ماه رفیق بودم ولی تو رفاقت چندبار خودشو نشون داد ولی من بخاطر طرز تفکرات خانوادم ...

پس گفتی که یک سالو نیمه شناختیش 

چند بار نشون داده پس تو میدونستی و خودت قبول کردی که باهاش ازدواج کنی 

من اصلا فکرشم نمیکردم شوهرم همچین ادم مزخرفی باشه 

من مثل بت میپرستیدمش در این حد برام عزیز و با ارزش بود 

ولی خراب کرد 

پس گفتی که یک سالو نیمه شناختیش چند بار نشون داده پس تو میدونستی و خودت قبول کردی که باهاش ازدواج کن ...

قبول کردم چون راهی نداشتم 

واقعا خانوادم منو محدود میکردن 

همین شوهرم دوران رفاقت ۶ ماهه ای که داشتیم دو بار باهام کات کرد با کسایه دیگه هم صحبت می‌کرد حتی جوابمو بزور میداد ولی من همش پیگیرش بودم

الانم که دوباره همون آدم شد

قبول کردم چون راهی نداشتم واقعا خانوادم منو محدود میکردن همین شوهرم دوران رفاقت ۶ ماهه ای که داشتیم ...

خب اشتباه کردی عزیزم تو که انقد ازش شناخت داشتی از چاله خودتو انداختی تو چاه 

من ازدواجم سنتی بود این بود دیگه ازدواج دوستی که اصلا عاقبت خوبی نداره 

خب اشتباه کردی عزیزم تو که انقد ازش شناخت داشتی از چاله خودتو انداختی تو چاه من ازدواجم سنتی بود این ...

اره عصبانی کع میشه انگار دست خودش نیست بدترین حرفارو میزنه و حتی شبیه روانی ها میشه 

من هیچ کس تو زندگیم برام عین اون پرستاره نشدن و نمیشن با جرات میگم 

شاید من زیادی سادم 

همین شوهرمن موقع ازدواج بزور میگفت هروقت عقد کردیم مهریه ات رو ببخش ولی من نکردم 

اره عصبانی کع میشه انگار دست خودش نیست بدترین حرفارو میزنه و حتی شبیه روانی ها میشه من هیچ کس تو زند ...

عزیزم امشب شب قدر سر نماز حتما دعا میکنم خدا بهت آرامش بده و درست ترین تصمیمو بگیری