2777
2789
عنوان

این عشقه

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 56 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صدبار بهش گفتم ولی باز بی محلی میکنه انگار هیچی بلد نیست نه محبت نه توجه نه حرف عاشقانه هربار که نار ...

من فقط میتونم بگم اونا خانواده ای پول پرست بودن بخاطر همین اون دخترو انتخاب کردن 

خودت فکر کن اگه واقعا دوستت داشت چرا باید به حرف مامانش گوش بده هر دلیلی هم که داشته نمیتونه قانع کننده باشه که بعد سه ماه ازدواج کرده این خودش همه چیو ثابت میکنه 

از کجا معلوم اگه باهاش ازدواج کرده بودی تغییر رفتار نمیداد از الان شوهرت بدتر نمیشد 

پسرا تو دوستی مثل فرشته هستن

من کاملن حستو درک میکنم چون خودم تو شرایط تو هستم منم یکی داشتم که خیلی وقتا بهش فکر میکنم دلتنگش میشم ولی میدونم اون عشق نبود عاقبتی هم نداشت پسره هم با هزار نفر دیگه بوده اصلا دیگه شاید منو یادش نباشه  

کاربری سوم  شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته  

من فقط میتونم بگم اونا خانواده ای پول پرست بودن بخاطر همین اون دخترو انتخاب کردن خودت فکر کن اگه واق ...

والا نمیدونم چی بگم 

اونا خودشون هم وضع مالی خوبی داشتن ولی خانواده ای بودن که خیلی شهرت داشتن و دنبال آدمایی بودن که به اصطلاح اسم و رسم دار بودن 

ولی ماهم خانواده ی بی اذیت و آزاری هستیم خدایی 

من الان چیکار میتونم بکنم خیلی دلم میخاد در حد ی پیام بفهمم حالش چطوره ولی نمیتونم عمرا بهش پیامی بدم 

یبار فالوش کردم درجا قبولم کرد هرلحظه استوری هامو نگاه میکرد ولی پیامی نداد به هیچ وجه.

والا خانومش هم دیدم خیلی از من سرتر هم نبود 

از اون دخترای خیلی مغرور بهش میخورد 

ینی از اونایی که زیاد با هرکسی گرم نمیگیرن و ب خانواده شوهر اهمیت نمیدن و اینا.

کاش کاش کاش 

میشد زنش میشدم 

کاش حرف دلشو می‌زد که عاشقم بود یا نه 

بهترین لحظات تجربه کردم کنارش 

مهربون ترین بود 

والا نمیدونم چی بگم اونا خودشون هم وضع مالی خوبی داشتن ولی خانواده ای بودن که خیلی شهرت داشتن و دنبا ...

عزیزم توروخدا اینجوری نگووو 

تو الان داری حسرت میخوری چون با اون و خانوادش زندگی نکردی فقط در حد دوستی بوده 

چرا انقد خودتو اذیت میکنی اصلا به پیام دادن فکر نکن چون فقط باعث خراب شدن زندگیشون میشی .میشی همون کسی که بهش میگن خونه خراب کن

مطمئنم همین الان که از شوهرت انقد سرد شدی اگه متوجه بشی یه زن غریبه به شوهرت پیام داده دنیا تو سرت خراب میشه 

پس خودتو بذار جای اون دختر این کارو نکن تو ازدواج کردی باید به شوهرت متعهد باشی اونم ازدواج کرده باید متعهد باشه 

کاری نکن که بعدا پشیمون بشی 

عزیزم توروخدا اینجوری نگووو تو الان داری حسرت میخوری چون با اون و خانوادش زندگی نکردی فقط در حد دوست ...

من که نمیخام پیامی بدم 

هیچوقت با زندگی کسی بازی نکردم 

فقط در حد حال احوال میخاستم بپرسم حرف دلم بود.نگفتم قراره انجامش بدم که.

درد دل بود 

والا نمیدونم چی بگم اونا خودشون هم وضع مالی خوبی داشتن ولی خانواده ای بودن که خیلی شهرت داشتن و دنبا ...

بالاخره زمانی که با شوهرت ازدواج کردی اول عاشقش بودی جونت براش در میومده ولی به مرور زمان سرد شدی 

اینم همونه هیچ فرقی نداره 

من که نمیخام پیامی بدم هیچوقت با زندگی کسی بازی نکردم فقط در حد حال احوال میخاستم بپرسم حرف دلم بود. ...

میدونم عزیزم الان حالت بده ممکنه هر کاری بکنی 

من خودم وقتایی که از شوهرم کمبود دارم و حالم خیلی بد میشه هر کاری ممکنه ازم سر بزنه بخاطر این گفتم که اصلا بهش فکر نکنی 

عزیزم توروخدا اینجوری نگووو تو الان داری حسرت میخوری چون با اون و خانوادش زندگی نکردی فقط در حد دوست ...

مطمئنم اگه زنش میشدم خوشبخت ترین بودم.

دلم میخاد برگردم ب زمانی که کنارش بودم باهاش بودم 

بالاخره زمانی که با شوهرت ازدواج کردی اول عاشقش بودی جونت براش در میومده ولی به مرور زمان سرد شدی ای ...

والا کارایی که برای شوهرم کردم الان به چشمش نمیاد 

کلا خیلی خسته هست همیشه دوسداره تنها باشه 

مطمئنم اگه زنش میشدم خوشبخت ترین بودم.دلم میخاد برگردم ب زمانی که کنارش بودم باهاش بودم

چی بگم 

هر چی میگم حرف خودتو میزنی 

چون توی ذهنت فقط پر شده از محبت هاش 

چون زیر سقف باهاش زندگی نکردی که بدی هاشم ببینی 

حتی آدم زمانی که با یکی عقد میکنه تو دوران عقد هم هیچی مشخص نمیشه تا نری زیر سقف و مدتی زندگی نکید باهم نمیتونی متوجه بشی به درد هم میخورید یا نه 

من بعد از ۸ سال زندگی تازه سه ساله شوهرمو خوب شناختم ...

چی بگم هر چی میگم حرف خودتو میزنی چون توی ذهنت فقط پر شده از محبت هاش چون زیر سقف باهاش زندگی نکردی ...

منم بعد از ۶ سال زندگی تازه ۱ سال و نیم شناختم 

انگار خیلی باهم فرق داریم

ولی اوایل متوجه نمی‌شدیم 

چی بگم هر چی میگم حرف خودتو میزنی چون توی ذهنت فقط پر شده از محبت هاش چون زیر سقف باهاش زندگی نکردی ...

بنظرم بدی هاش فقط این بود که از دروغ خوشش نمیومد و از خیانت هم همین 

ولی از همه لحاظ عالی بود من اونقدر به خودم اطمینان داشتم زنش میشدم برای هم بهترین زوج بودیم

والا کارایی که برای شوهرم کردم الان به چشمش نمیاد کلا خیلی خسته هست همیشه دوسداره تنها باشه

خب از کجا معلوم اون پسر هم الان برای خانومش اینجوری نباشه 

کلن مردا بیشترشون این مدلی شدن بخاطر شرایط اقتصادی همچنین ریشه در تربیت خانوادگیشون داره 

منم بعد از ۶ سال زندگی تازه ۱ سال و نیم شناختم انگار خیلی باهم فرق داریمولی اوایل متوجه نمی‌شدیم

خب دیگه عزیزم پس حرف حسابت چیه 

مطمئن باش اگه با اون پسر هم ازدواج کرده بودی الان وضعیتت بد تر از الانت بود