2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 35 پست
ممنونم 🌱🙏

خواهش می کنم من چون ۱۲ ساله توی این زندگی ام خواستم تجربمو به اشتراک بزارم🌹

باشکوه ترین وزیباترین عشق زمینی عشق مادر به فرزندشه خدایا این عشقو به همه ی بانوان جهان هدیه بده الخصوص بانوان سرزمینم🌷🌷🌷
شاید الان بگی بقیه چیزا از تحصیلات مهمتره ولی پس فردا تو زندگی مشترک دعواتون بشه ممکنه پشیمون بشی از ...

بله البته دیپلمم نداره. شما درست میگید اینم هست ادم هرچقدر بخاد خودشون نگهداره ی جا عصبانی بشه همه چیو میگه😀

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میشه بگین طرف مقابلم از چه ویژگی هام بیشتر خوشش میاد ، این اخیرا حیلی اذیتت کردم ببخشید 😂

هر جا میرم هستی😂😂

درخواست بده ک بگم بهت

اگه تونستین یه صلوات برا فروش بیشتر برام بفرستین بهم بگین که فرستادین ۵ تا براتون میفرستم💚) زندگی یک فهم است ، فکر زنجیر کنی یا پرواز ، در همان خواهی ماند.... از رجبعلی خیاط پرسیدند چرا اینقدر آرامي؟گفت : بعد از سالها مطالعه و تجربه، زندگي خودرا بر پنج اصل بنا کردم:*دانستم رزق مرا دیگری نميخورد ، پس آرام شدم!*دانستم که خدا مرا ميبيند ، پس حیا کردم!*دانستم که کار مرا دیگری انجام نميدهد ، پس تلاش کردم!*دانستم که پایان کارم مرگ است، پس مهیا شدم!*دانستم که نیکي و بدی گم نميشودو سرانجام به سوی من باز ميگردد ،پس بر خوبي افزودم و از بدی کم کردم!و هر روز این 5 اصل را به خود یادآوری ميكنم.

من ب نظر ادمای دیگ ک شاید تجربه مشابه داشته باشن نیاز داشتم وگرنه قطعا میدونم برای تصمیم گیری موضوعی ...

عزیزم شما نمیتونی بر اساس اتفاقی که برای بقیه افتاده به صدها دلیل متفاوت با شما برای سرنوشتتون تصمیم بگیرین

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز