اینو منی بهت میگم که معلمم وبا یه زیر دیپلم ازدواج کردمو مثل سگ پشیمونم (البته شوهر من درآمدشم خیلی کمه اگر این خواستگار شما وضع مالی وشخصیتیش خوبه اوکیه)
باشکوه ترین وزیباترین عشق زمینی عشق مادر به فرزندشه خدایا این عشقو به همه ی بانوان جهان هدیه بده الخصوص بانوان سرزمینم🌷🌷🌷
شاید الان بگی بقیه چیزا از تحصیلات مهمتره ولی پس فردا تو زندگی مشترک دعواتون بشه ممکنه پشیمون بشی از اینکه با یه دیپلمه ازدواج کردی یا حتی بخوای این موضوع رو بزنی تو سرش
اگه تونستین یه صلوات برا فروش بیشتر برام بفرستین بهم بگین که فرستادین ۵ تا براتون میفرستم💚) زندگی یک فهم است ، فکر زنجیر کنی یا پرواز ، در همان خواهی ماند.... از رجبعلی خیاط پرسیدند چرا اینقدر آرامي؟گفت : بعد از سالها مطالعه و تجربه، زندگي خودرا بر پنج اصل بنا کردم:*دانستم رزق مرا دیگری نميخورد ، پس آرام شدم!*دانستم که خدا مرا ميبيند ، پس حیا کردم!*دانستم که کار مرا دیگری انجام نميدهد ، پس تلاش کردم!*دانستم که پایان کارم مرگ است، پس مهیا شدم!*دانستم که نیکي و بدی گم نميشودو سرانجام به سوی من باز ميگردد ،پس بر خوبي افزودم و از بدی کم کردم!و هر روز این 5 اصل را به خود یادآوری ميكنم.