2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 35 پست

قطعا مادرت درست میگه 

اینو منی بهت میگم که معلمم وبا یه زیر دیپلم ازدواج کردمو مثل سگ پشیمونم (البته شوهر من درآمدشم خیلی کمه اگر این خواستگار شما وضع مالی وشخصیتیش خوبه اوکیه)

باشکوه ترین وزیباترین عشق زمینی عشق مادر به فرزندشه خدایا این عشقو به همه ی بانوان جهان هدیه بده الخصوص بانوان سرزمینم🌷🌷🌷

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

شاید الان بگی بقیه چیزا از تحصیلات مهمتره ولی پس فردا تو زندگی مشترک دعواتون بشه ممکنه پشیمون بشی از اینکه با یه دیپلمه ازدواج کردی یا حتی بخوای این موضوع رو بزنی تو سرش

بالاخره تحصیلات آپشن مهمیه! 

...𝗔𝗻𝗱 𝗚𝗼𝗱 𝘄𝗼𝗿𝗸𝘀 𝗺𝗶𝗿𝗮𝗰𝗹𝗲𝘀

قطعا مادرت درست میگه اینو منی بهت میگم که معلمم وبا یه زیر دیپلم ازدواج کردمو مثل سگ پشیمونم (البته ...

واقعا؟ من اصلا پول برام مهم نیس چون از لحاظ مالی کلا خانوادگی اوکی هستیم ولی گاهی این تفاوت تو سطح تحصیلاتمون معلومه خیلی اذیت میکنه 

اره خیلی بیشتره تو بازاره

درآمد خیلی مهمه من بودم آزاد و انتخاب میکردم 

انشاا... هر چی خیره براتون پیش بیاد 

اگه تونستین یه صلوات برا فروش بیشتر برام بفرستین بهم بگین که فرستادین ۵ تا براتون میفرستم💚) زندگی یک فهم است ، فکر زنجیر کنی یا پرواز ، در همان خواهی ماند.... از رجبعلی خیاط پرسیدند چرا اینقدر آرامي؟گفت : بعد از سالها مطالعه و تجربه، زندگي خودرا بر پنج اصل بنا کردم:*دانستم رزق مرا دیگری نميخورد ، پس آرام شدم!*دانستم که خدا مرا ميبيند ، پس حیا کردم!*دانستم که کار مرا دیگری انجام نميدهد ، پس تلاش کردم!*دانستم که پایان کارم مرگ است، پس مهیا شدم!*دانستم که نیکي و بدی گم نميشودو سرانجام به سوی من باز ميگردد ،پس بر خوبي افزودم و از بدی کم کردم!و هر روز این 5 اصل را به خود یادآوری ميكنم.

واقعا؟ من اصلا پول برام مهم نیس چون از لحاظ مالی کلا خانوادگی اوکی هستیم ولی گاهی این تفاوت تو سطح ت ...

خب این اذیته تا آخر عمرت مثل یه سایه روی زندگی وافکارته دیگه خوددانی

باشکوه ترین وزیباترین عشق زمینی عشق مادر به فرزندشه خدایا این عشقو به همه ی بانوان جهان هدیه بده الخصوص بانوان سرزمینم🌷🌷🌷
دیوونه ای؟از یه پشت ادم‌ بی سواد اینجا مشورت میگیری که هیچی بارشون‌نیست! برو مشاوره خیر سرت معلمی

من ب نظر ادمای دیگ ک شاید تجربه مشابه داشته باشن نیاز داشتم وگرنه قطعا میدونم برای تصمیم گیری موضوعی مهمی مثل ازدواج باید برم پیش مشاور🌱🙏

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز