2777
2789
عنوان

سوختگی شدید مری ناشی از رفلاکس کمک

366 بازدید | 50 پست

توروخدا کمکم کنید   بخاطر دو بچه کوچیکم سه ساله گرفتار رفلاکس شدید پرهیزززز شدیییید آما روز ب روز بدتر میشم میخوام جراحی کنم کسی هست کمکم کن۶  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد هر وعده غذا به اندازه

یک عدس نمک

و یک فندق عسل

بخور

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

سلام خوبی گلم شما چکار کردین؟منم رفلاکس و التهاب مری گریدa دارم داروم میخورم بی فایده از غذا خوردن میترسم بس گلوم درد میگیره و میسوزه خستمه دیگه دوسه روز پیش آندو کردم جواب میکروب و عفونت نیومده ینی ممکنه بخاطر میکروب گلوم ملتهب شده باشه؟هر تاپیکی رو میخونم میبینم هنوز خوب نشدن جراحیش چطوره کاش میشد انجام بدیم

سلام خوبی گلم شما چکار کردین؟منم رفلاکس و التهاب مری گریدa دارم داروم میخورم بی فایده از غذا خوردن م ...

عزمزم من امیدم فقط بخداس که یروزی نجاتم بده سه ساله این مریضی رو دارم هرجا آندوسکپی میدم میگن مشکلی نیست تلقینه ولی مگه میشه ۲۴ ساعت گلو و مری م میسوزه و دردمیکنه ته حلقم تلخه در طول روز باید چند تا قرص معده بخورم ک تاثیر ندارن همش گریه میکنم دکترای گوارش هیچکدوم بدادم نمیرسن جایی نبوده که نرم 

عزمزم من امیدم فقط بخداس که یروزی نجاتم بده سه ساله این مریضی رو دارم هرجا آندوسکپی میدم میگن مشکلی ...

دقیق درکتون میکنم منم روانی شدم بخدا گلوم داغونم کرده خستمه دیگه 

عزمزم من امیدم فقط بخداس که یروزی نجاتم بده سه ساله این مریضی رو دارم هرجا آندوسکپی میدم میگن مشکلی ...

بس گریه کردم همه دعوام میکنن دوتا بچه کوچیک دارم از زندگیم واموندم معلمم نمیدونم چطوری میرم سر کار و میام هرچی دعا میکنم خدا جوابمو نمیده هرچی دکتر میرم الکی تو‌کار خودم موندم 

بس گریه کردم همه دعوام میکنن دوتا بچه کوچیک دارم از زندگیم واموندم معلمم نمیدونم چطوری میرم سر کار و ...

شما مطمنی از معدته ،؟من حتی ب عمل هم فکرمیکنم نمیدونم چه عملی و کجا اما تیر آخرم عمله تا الان سه بار آندو دادم مطمنم دریچه گشاده اما دکترای نامرد نمیگن ک سراغ عمل نریم شما قرص معده مصرف میکنم گلم ؟پرهیز غذایی رعایت میکنی 

شما مطمنی از معدته ،؟من حتی ب عمل هم فکرمیکنم نمیدونم چه عملی و کجا اما تیر آخرم عمله تا الان سه بار ...

دکترا که عمل دوس دارن اتفاقا واسه پولش

ولی وقتی همشون میگن مشکلی نیست شاید واقعا نیس

لوزه هاتو چک کردی؟تیروئید؟

سونوی گردن و تیروئید هم بده

چه بی تابانه میخواهمت،ای دوری ات آزمون تلخ زنده به گوری

دکترا که عمل دوس دارن اتفاقا واسه پولشولی وقتی همشون میگن مشکلی نیست شاید واقعا نیسلوزه هاتو چک کردی ...

همه رو چک کردم مشکلم از معده هس خوب اسید ته حلقم داغی تو حلقم خود دکترا میگن چیزی نیست میدونیم راس میگی داغه اما عصبیه

دوست منم اینطوری بود هر ارنایشی بخوای داد دکترا میگفتن هیچیت نیست ذهنی هست باید بدی ورزش اینم یه مدت رفت شنا و کوه واقعا خوب شد هر هفته یه روز میرفت کوه یا روزی نیم ساعت میرفت پارک قدم میزد خوب شد .خودمم سر بارداری گریه میکردم از رفلاکس فقط وقتی شیر خنک‌مبخوردم مثل اب روی اتیش بود .همراه غذات اب نخور موقع خواب هم زیر سرت بالش بلند بزار صاف صاف نخواب

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا