2777
2789
عنوان

سوختگی شدید مری ناشی از رفلاکس کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 50 پست
اینو راست میگی واقعا گلم خیلی ممنون که بهم کمک کردی سعی میکنم حتما پیاده روی داشته باشم دقیقا هم وقت ...

مثل ان لحظه شادی که گذشت 

غم هم میگذرد🌷

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم هیچکس تو این دنیا اندازه ی من پرهیز نداره من از ترس گاها نشسته میخوابم غذادها فقط پختنی هرچی میخ ...

منم دوساله دارم ولی هیچوقت مث این مدت نبودم اینقدر دلم میگیره میگم کاش بمیرم راحت شم از گلو درد و سوزش گلو داغونم اینقدر خستمه خدامیدونه

شما مطمنی از معدته ،؟من حتی ب عمل هم فکرمیکنم نمیدونم چه عملی و کجا اما تیر آخرم عمله تا الان سه بار ...

اره از معدمه ینی دکتر گفت طبق آندوسکوپیم ،چی بگم بخدا خودمم نمیدونم چمه چکار کنم دیگه دارو ضد اسید و رعایت غذایی جواب نداده بهم پس از چیه ؟زندگیم زهرم شده بخام خوب نشم و بدتر شم بمیرم بهتره 

اگه تاپیک های قبلیم رو بخونی متوجه حالم میشی خدا رحمش ب همه بیاد شماهم خوب میشی ایشالا برامنم دعا کن

چشم عزیزم من دعام برا بقیه میگیره برا خودم نه،شماهم از ته دلت برا من دعا کن خدا هممونو شفا بده رفلاکس برخلاف اسمش واقعا بد دردیه خدا نصیب گرگ بیابون نکنه

شما مطمنی از معدته ،؟من حتی ب عمل هم فکرمیکنم نمیدونم چه عملی و کجا اما تیر آخرم عمله تا الان سه بار ...

لانزو اصلا بهم جواب نمیداد پنتو داده بهم منتظرم جواب نمونه بیاد میگم بلکه میکروبی عفونتی چیزی عاملش باشه من صبا ب زور لقمه قورت میدم بس گلوم و مریم میسوزه و درد میگیره فک میکردم زخمه گفت التهابه خفیفه منم بخدا ب عمل فک میکنم اگ خوبه و برگشت نداره همین دکتره هم ب من میگف هیچیت نیست برو مغزتو درست کن.نمیدونم امکان داره عفونت یا میکروب باعث این حالت گلوم بشه؟شما دارو چی میخوری

قطعا شوهرتون میکروب داشته منم میگم اگ میکروب باشع هنوز حسم بهتره میگم دلیلش اینه

بله میکروب و عفونت معده اش فول بود ولی یه نسخه قبل رفته یه سری دیگه دارو داده بود

بله میکروب و عفونت معده اش فول بود ولی یه نسخه قبل رفته یه سری دیگه دارو داده بود

برا منم جوابش هنوز نیومده خودم احتمال میدم باشه سه سال پیش وقتی تازه رفلاکس گرفتم میکروب داشتم حال گلوم بد بود ن ب این بدی خوب شدم حالا رو نمیدونم