بس گریه کردم همه دعوام میکنن دوتا بچه کوچیک دارم از زندگیم واموندم معلمم نمیدونم چطوری میرم سر کار و ...
دوست منم اینطوری بود هر ارنایشی بخوای داد دکترا میگفتن هیچیت نیست ذهنی هست باید بدی ورزش اینم یه مدت رفت شما و کوه واقعا خوب شد هر هفته یه روز میرفت کوه یا روزی نیم ساعت میرفت پارک قدم میزد خوب شد .خودمم سر بارداری گریه میکردم از رفلاکس فقط وقتی شیر خنکمبخوردم مثل اب روی اتیش بود .همراه غذات اب نخور موقع خواب هم زیر سرت بالش بلند بزار صاف صاف نخواب
هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
دوست منم اینطوری بود هر ارنایشی بخوای داد دکترا میگفتن هیچیت نیست ذهنی هست باید بدی ورزش اینم یه مدت ...
گلم هیچکس تو این دنیا اندازه ی من پرهیز نداره من از ترس گاها نشسته میخوابم غذادها فقط پختنی هرچی میخورم گلوم داغه اما چرا دروغ خیلی افسرده شدم مدام ب فکر بجه هامم سه ساله کارم گریس دلم خوش نیست ۳۰ سالمه از ۲۷ سالگی مبتلا ب این درد عجیب شدم حتی نمیتونم صبحونه مورد علاقمو بخورم سال هاس چای نخوردم
شوهر من دقیقا همین مشکلات داشت حتی بدتر بود ولی الان زیر نظر دکتر کلانتر اصفهان خیلی خوب شده خیلی
منم زیر نظر پیمان ادیب بودم اصفهان نمونه برداری هم کرد گفت مشکلی نیست بعد ازون دور دنیارو چرخیدم و هی شلنگ میکنن تو معدم داروهای آخرم اس امپرازول و قرص بیسموت که دکتر جدید نوشت
منم زیر نظر پیمان ادیب بودم اصفهان نمونه برداری هم کرد گفت مشکلی نیست بعد ازون دور دنیارو چرخیدم و ه ...
اگر اصفهانی برو پیش پروفسور حمید کلانتر خیابان آمادگاه چهارراه فلسطین مطمئنم که خوب میشی شوهر من حتی درد پشت کمر داشت اصلا شبا خواب نداشت اصلا الان خیلی خوب شده آندوسکوپی حتما ببر
اگر اصفهانی برو پیش پروفسور حمید کلانتر خیابان آمادگاه چهارراه فلسطین مطمئنم که خوب میشی شوهر من حتی ...
باشه عزیزم منم درد پشت و کمر دارم از شدت معده میشه بپرس چه داروهایی ب شوهرتون داد خدا خیرتون بده ک آدرس دادین من دزفولم اما اگه پاش بیفته دو باره میرم اصفهان
سعی میکنم برنامه تفریحی تو تابستون برا خودمو بچه هام بچینم خدایا قربونت برم بخاطر بچه هام بهم رحم کن
فعلا بچه هاتو تو برنامه نیار خودتم میدونی تفریح رفتن با بچه بیشتر اذیت کننده اس تا تفریح یکی جیش داره یکی گشنشه یکی سرسره میخواد اون یکی تاپ میخواد والا. اکل برای خودت وقت خالی کن خو ب که شدی با بچه ها برو .تنهایی هم واقعا لازمه منم یه ندت افسردگی داشتم دکتر گفت بچه رو بسپر دست باباش روزانه ۴۰ دیقه ت افتاب بروپیاده روی .تو هم یه وقت کمی در طول روز برای خودت خالی کن دوستم
هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
فعلا بچه هاتو تو برنامه نیار خودتم میدونی تفریح رفتن با بچه بیشتر اذیت کننده اس تا تفریح یکی جیش دا ...
اینو راست میگی واقعا گلم خیلی ممنون که بهم کمک کردی سعی میکنم حتما پیاده روی داشته باشم دقیقا هم وقتی گریه میکنم یکی گشنشه یکی دسشویی داره خدا خیرت بده که راهنماییم کردی ایشالا منم بتونم یه آدم عادی شم بدون درد و رنج