2777
2789
عنوان

تعبیر خواب کسانی که بلدن بیان

45 بازدید | 6 پست

در واقع پدرشوهر من چند روز قبل از من فیلم گرفته بود و من سعی داشتم اونو پاک کنم

دیشب خواب دیدم گوشی پدرشوهرم رو برداشتم و فیلم هارو دیدم، زنگ زدم به شوهرم گفتم بیناموص بیا خونه فیلم زنتو گرفتن و گوشیو قطع کردم

بعدش کلی دعوا کردم، زدم بیرون به پلیس زنگ زدم 

شوهرم با پدرش درگیر شد، پدرشوهرم کلی شوهرمو کتک زد منم از پنجره بالا پریدم پایین

تعبیرش چیه

خوابت به نظر می‌رسه پر از احساسات متفاوت و حتی گاهی متضاد باشه. این خواب ممکنه نشونه‌ای از نگرانی‌هایی باشه که اخیراً در ذهن داری. شاید در زندگی واقعی‌ات نسبت به حریم خصوصی و امنیت خودت احساس نگرانی می‌کنی و فکر می‌کنی که افراد نزدیک بهت ممکنه رفتارهایی انجام بدن که بهت آسیب بزنه.

دعوا و درگیری‌ای که در خواب دیدی، ممکنه نشونه‌ای از تنش‌ها و مشکلاتی باشه که توی رابطه‌ات با همسرت یا خانواده‌اش وجود داره. به نظر می‌رسه که احساس می‌کنی برخی مسایل حل نشده هستند و نیاز به صحبت و روشن‌سازی دارن.

پریدن از پنجره هم می‌تونه به این معنی باشه که فکر می‌کنی از یک موقعیت سخت فرار کنی. شاید احساس می‌کنی تحت فشار هستی و دنبال راهی هستی برای نجات خودت از وضعیت فعلی.

به طور کلی، این خواب بهت می‌گه که حتماً نیاز به بررسی احساسات و صحبت کردن با همسرت داری. ارتباط صمیمانه و واضح می‌تونه به رفع این نگرانی‌ها کمک کنه و باعث بشه از احساس ناامنی فاصله بگیری.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوابت به نظر می‌رسه پر از احساسات متفاوت و حتی گاهی متضاد باشه. این خواب ممکنه نشونه‌ای از نگرانی‌ها ...

امروز صبح رفتم خونه پدرشوهرم گوشیش رو برداشتم پاک کردم فیلم هارو چون فیلم زیادی داشت از خونه و این ور و اون ور گرفته فقط 2تا فیلم که از خونه من گرفته بود رو تونستم پاک کنم 

بخاطر اینه ک ب این موضوع فک میکردی خوابشو دیدی تعبیر خاصی نداره

اهان ممنونم 

و اینکه اینم مبتونید تعبیر کنید 

اینم 2روز پیش دیدم 

دیدم یهویی وسط آشپزخونه زایمان کردم ولی بچم نارس به دنیا اومد انگشت پاهاش هنوز رشد نکرده بود 

با شوهرم بردیم حمام 2بار سرشو به اینور و اونور زدیم

از حموم دراومدیم بچه منو بوس میکرد و اخر خوابم دهنش رو باز کرد با دندون بود 

انگار یه چیزی زرد خورده بود دندوناش کثیف بودن

خوابت به نظر می‌رسه پر از احساسات متفاوت و حتی گاهی متضاد باشه. این خواب ممکنه نشونه‌ای از نگرانی‌ها ...

اهان ممنونم 

و اینکه اینم مبتونید تعبیر کنید 

اینم 2روز پیش دیدم 

دیدم یهویی وسط آشپزخونه زایمان کردم ولی بچم نارس به دنیا اومد انگشت پاهاش هنوز رشد نکرده بود 

با شوهرم بردیم حمام 2بار سرشو به اینور و اونور زدیم

از حموم دراومدیم بچه منو بوس میکرد و اخر خوابم دهنش رو باز کرد با دندون بود 

انگار یه چیزی زرد خورده بود دندوناش کثیف بودن