2777
2789
اخه مسافرت هم با اینا عذابه.تو سفر اینقدر دو دوتا چهارتا میکنن که استرس میگیری خرید کنی چیزی بخوری م ...

دقیقا همون موقع هم که بیرون میریم همش میگه فلانیو دیدی تو چادر خوابیده  سوییت اجاره نکرده فلانیو دیدی غذا رو از تو خونه پخته آورده 

چیپس و پفک ضرر داره نصفشم باده 

خلاصه که حرف مفت زیاد توی آستین دارن تا زهر آدم کنن بخدا مدت هاست راضی نیستم پامو از تو خونه بزارم بیرون باهاش 

میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

طلاق گرفتی؟منم‌منتظرم بچه هام یکی دو سال بزرگ بشن طلاق میگیرم

نه اومدم خونه بابام چند  ماه میشه هنوز حالا حالا ها کار داره  مراحلش به جای مهریه و پول دادن برسه خودش رو دار میزنه احتمالا حاضر نیست عین آدم یه چی بخره لااقل بپوشه خودش یا ما همش جمع می‌کنه برا سر قبرش و‌مسجد مردم بیام بخورن‌ احتمالا و خیلی ویژگی های خوب دیگه ......... 

دقیقا همون موقع هم که بیرون میریم همش میگه فلانیو دیدی تو چادر خوابیده سوییت اجاره نکرده فلانیو دید ...

مسافرت که کلا نمیریم مگر اینکه اداره خونه بده 

همیشه میگه فلان‌جا میبردمتون فقط در حد حرف

عمل بی عمل

بگو میمیری میرسه به ورثه الان براشون خرج کن نه بعد مرگ بعدم مگه آدم تو پیری چقدر پول میخواد😐

خدارو شکر فعلا بچه ندارم بچمون نمیشه ، دو دفعه سقط داشتم البته ،

اتفاقا بهش میگم گوش نمیده 

اون روز میگه مادرم لباس سایز بزرگ برامون میگرفت دستو پاهاشو تا میکرد سه سال تنمون میکردیم با خنده و چهره ای که توش رضایت موج میزد ،تو دلم گفتم پس خدا صلاح کار اون بچه های بدبختو بهتر میدونسته که ازم گرفته و الانم دیگه نمیده 

میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

دقیقا همون موقع هم که بیرون میریم همش میگه فلانیو دیدی تو چادر خوابیده سوییت اجاره نکرده فلانیو دید ...

شوهر من خیلی خیلی توی خرید کردن تنبله.  خصوصا برای خودش. 

الان بقران ۵ ساله ۶ ساله که پلیور برای خودش نخریده.  پیرهن یدونه پارسال برای خودش خرید.  بهش میگم بریم برات خرید کنیم، میگه خرجای دیگه داریم خرجای خونه،  خودت،    یجوری حرف میزنه که انگار خییییلی برای من خرید کرده و سرتاپامو طلا گرفته. . بخدا خودم امسال چون وضع مالیش دم عید بهم ریخته بود،  با پس انداز خودم خرید کردم   شوهرم پول زیادی نداد برای خریدام.    هیجوقت با من صادق نیست  چه اون زمانی که درامدش زیاده چه وقتی  که کمه. 

همیشه موقع خرید بمن استرس میده همش دو دوتا چهارتا.   اون روز یه شال پسندیدم ۸۰۰ تومن  دقیقا چیزی که میخواستم بود.  منو کشید از مغازه بیرون گفت بریم یجای دیگه   اینا گرون فروشن پول کرایه میگیرن از ما.  

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
نه اومدم خونه بابام چند ماه میشه هنوز حالا حالا ها کار داره مراحلش به جای مهریه و پول دادن برسه خو ...

جالبه من اقدام کنم برا طلاق میکشه منو

میگه جای فلانی بودم با ماشین زیرش میگرفتم

بخاطر خسیس بودنش طلاق میخواهی یا مشکل دیگه هم داره؟

منم ۱۶ ساله باهاشم مریضم کرده روانیم کرده

چندتا بچه داری

چند سال پیش رفته بودیم کوه ...

کوه که خرجی نداره 

یک اب معدنی میخواستم بخرم نذاشت 

میگفت اینجا گرونه 

منم عین احمقا نخریدم (خب بخر دختر خودت که پول داری..).

تا خونه گلوم خشک شده بود ... 

هی میگفت درس عبرت بشه که با خودت آب برداری از خونه

خدایا دوست دارم بیام تو بغلت  
جالبه من اقدام کنم برا طلاق میکشه منومیگه جای فلانی بودم با ماشین زیرش میگرفتمبخاطر خسیس بودنش طلاق ...

نه این یکیش هست به قول تو روانی شدم اما تحمل میکردم خیلی کارای دیگه می‌کنه لاس زدن با زنای مختلف که تو گوشیش دیدم بچه ننه است و دهن بین وحشتناک و ......هنوز خیلی هست 

شوهر من خیلی خیلی توی خرید کردن تنبله. خصوصا برای خودش. الان بقران ۵ ساله ۶ ساله که پلیور برای خودش ...

چقدر اخلاق های این مردای خسیس کپی همه شوهر منم میگه تا وقتی لباساش جر نخورده نباید جدیدشو بخره چون قبلی ها هنوز قابل استفاده است لباس جدید هم بخره دلش نمیاد قبلیا کامل بندازه دور الان خونمون پر از لباسایی که مال ده سال پیشه سمتشم نمیره ولی تا میام بندازمش نمیزاره 

چند سال پیش رفته بودیم کوه ...کوه که خرجی نداره یک اب معدنی میخواستم بخرم نذاشت میگفت اینجا گرونه من ...

😔😔😔😔😔😔😔 من همین کار دقیقا با بچه میکرد داد میزد تا برسیم خونه مثلا همونجا آب بخوره 

[QUOTE=376342734]شوهر من خیلی خیلی توی خرید کردن تنبله.  خصوصا برای خودش.  الان بقران ۵ ساله ۶ ساله که پلی ...[/QUOT

قبلا برا خودش بزور میبردم لباس میگرفتم

الان چندتا چندتا برا خودش گرفته

ولی باز چه فایده کهنه ها رو نمیدازه بیرون

من دیونه هم از اول خودم برا خودم خریدم استثنائا پول داده

مثلا خرج عید یک تومن باشه ۳۰۰ رو این داده

عید کیف میکنه لباس بچه ها رو میببنه همش عالی 

خبر ندارا چند گرفتم

خدارو شکر فعلا بچه ندارم بچمون نمیشه ، دو دفعه سقط داشتم البته ،اتفاقا بهش میگم گوش نمیده اون روز می ...

منم بچه دار نشدم.

خاضر نشد خرج ای وی اف کنه .

یکبار خودم رفتم تا نصف و نیمه با خرج خودم داشت دق میکرد 

هی میگفت معلوم نیس جواب بده پولامون چی میشه،😭😭😂😂

خدایا دوست دارم بیام تو بغلت  

چقدر رفتارهای مشابه چه عجیب فکر میکردم من تنهام چون اطراف خودم ندیدم انقد داغون مثلا تو یه جمع گروهی بیرون شهر اگه نوشابه ای چیزی قرار بود بخره یه نفر موقع غذا همه مردا پا میشدن که برن بخرن جز این فکر میکرد که کسی نمی‌فهمه از همه هم بیشتر میخورد هنوز نیاورده بودن درش باز میکرد و منی که از خجالت آب میشدم 

چند سال پیش رفته بودیم کوه ...کوه که خرجی نداره یک اب معدنی میخواستم بخرم نذاشت میگفت اینجا گرونه من ...

بخدا روی ما هم تاثیر گذاشتن هر وقت هم خرج میکنم عذاب وجدان دارم ته دلم راضی نیست و آشوبه اون حس خوب رو ازمون گرفتن و دیگه هم درست نمیشه