2777
2789

همدردیم دیگه خسته شدم خیلی وقته باهاش بحث هم نمیکنم دیگه 

میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مجردا اولین معیارتون خسیس نبودن طرف باشهبخدا دیونه کرده منو

همسر من ولخرجه والا همیشه هم میگه ندارم چون دوروزه تموم میشه

البته الان کنترل کردم 

بنظرم خسیسا موفق ترن

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️هیچ درخواستی قبول نمیکنم خواهشا درخواست ندید

همسر من ولخرجه والا همیشه هم میگه ندارم چون دوروزه تموم میشهالبته الان کنترل کردم بنظرم خسیسا موفق ت ...

همسرم چندتا زمین داره 

خونه سه طبقه 

ولی خواهر به چه دردم میخوره بخدا از بس گفته ندارم افسردگی گرفتم

مرد خسیس تو محبت کردن هم خسیسه.

تو کمک کردن به دیگران هم خسیسه.

شوهر من از وقتی یادم میاد عید که میشه میگه امسال عید به درد نمیخوره بوی عید نمیاد از سالی که ازدواج کردیم ۱۲سال میگذره میگه پارسال بهتر بود امسال خوب نیست.

در صورتی که هرسال همینه کارش.

من یاد گرفتم خود پسنداز کنم و برای خودم خرید کنم 

اگه بخوای یکجا از مرد خسیس پول بگیری هم خودش سکته میکنه هم تو رو سکته میده،😏😏

خدایا دوست دارم بیام تو بغلت  
همسرم چندتا زمین داره خونه سه طبقه ولی خواهر به چه دردم میخوره بخدا از بس گفته ندارم افسردگی گرفتم

با سیاست ازش بگیر، مطمئنا یه قلقی داره

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️هیچ درخواستی قبول نمیکنم خواهشا درخواست ندید

میاد میشینه اره پول تموم شدمیگم ماکه چیزی نخریدیمبله مشخص‌میشه اقا به کارت دیگش زده😐

اره همش میگن پول نداریم.

شوهر من ده ساله میگه شرکت مون اوضاعش خرابه 

ممکنه بیرونم کنن ...

ده ساله میگه میخوان منو بیرون کنن الکی...

اوایل استرسی میشدم 

الان تا میگه میگم خب بیرونت کنن به درک.

خدایا دوست دارم بیام تو بغلت  
میاد میشینه اره پول تموم شدمیگم ماکه چیزی نخریدیمبله مشخص‌میشه اقا به کارت دیگش زده😐

دقیقا هر دفعه هم میریم خرید میایم کم میمونه سکته کنه وای چه خبره وایی ،من نمی‌دونم پس واسه چی کار میکنیم پول در میاریم  

دلم میخواد بگیرم انقد بزنمش خون بالا بیاره 

میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

خواهرم ماشالله هزار ماشالله

شوهرش حقوق ثابت نداره خونشون حسابی رسیدن

بیشتر از ما خرید میکنن

الانم بسلامتی رفتن مسافرت

اونوقت ما دوتا خونمون اجارست

دوتا حقوق داریم درامد از جای دیگه هم داریم

ولی همش میگه تموم شد

برا عید آجیل که اداره داده بود خودش یه قرون خرج نکرد