بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مرد خسیس تو محبت کردن هم خسیسه.تو کمک کردن به دیگران هم خسیسه.شوهر من از وقتی یادم میاد عید که میشه ...
چقدر حق گفتی
هر سال عید سر خرید نوروز داستان داشتیم میموند روز آخر با زور میبردمش بازار ولی چند ساله یاد گرفتم خودم قبل اسفند ماه خریدامو انجام میدم کاری هم به اون ندارم طرف شاه بود یه سکه با خودش نبرد تو گورش ببینم این چی میکنه
تهشم میگن ما آینده نگریم یا شوهرم میگه من پشتیبان ندارم پشتم خالیه اتفاقی بیافته کسی کمکم نمیکنه باید پول و پس انداز داشته باشم انگار من میگم هر چی داریو آتیش بزن 😐
میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی
اینم همش آینده ایندهمیگه امسال نتونستم زمینبگیرمیاخدا با این گرونی اقا میخواسته باز زمین بخرهاونم ب ...
دقیقا کپی شوهر منه، بهش میگم آره آفرین جمع کن فردا عروس و داماد هات بخورن سالی یبارم سر خاک ما نیان پاش افتادم چهارتا فش و لعنت حواله امون میکنن حالا ما هی خودمونو جر بدیم سرمایه و پول جمع کنیم ،
جالب اینجاست جای یه جفت دو تا جفت جوراب بخری براشون جونشون در میاد چون از نظرشون خرج اضافه اسس
میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی
تو برنامه زندگی پس از زندگی یکجا داستان مردی بود که خیلی ثروتمند بود همش مال اندوزی میکرده برای زنش ...
آره از نظر خودشون خیلی لارج ان اعتراض هم کردنی میگه چیه مثل بقیه برم پولمو بدم مواد بکشم یا خرج بقیه زنا بکنم خوبه بهش میگم بیچاره مگه هر کسی پولاشو خرج میکنه توی اینکاراس؟چرا اونیو که با پولاش میره مسافرت رو نمی بینی چرا اونی که کار خیر میکنه رو نمی بینی با کمال پررویی میگه خب منم از همین هام دیگه تو قدر نمی دونی 😐 آخرین باری که سفر رفتیم دو سال پیش بود یه روز رفتیم شمال برگشتیم ولی از نظر این هر روز توی عشقو حالم من