2777
2789

وای خساست خیلییی بده

≪و يبقى اللّه معک حينما لا يبقى معک أحد⁣🌱                      و زمانی که هیچکس برایت نمانده، خدا با تو می ماند🦋≫️ در من دختری سیزده ساله است که به مرور زمان در دو سال هفتاد ساله شده است ."نقطه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واای بخدا منو روانی کرد.هی میگفت کفشات کثیفه میرفتیم مهمونی از پنجره اویزون بود ماشینو نگاه میکرد هم ...

ای خواهر

ماشین صفر گرفته بودیم میخواستیم جایی بریم از بس میگفت زیر افتاب مونده میگفتم بیا لباسمو دربیارم بنداز روش

وای منم استرس اینو داشتم که ماشین جدید رو تحویل که گرفت باز مثل سالهای اول این ماشینمون اذیت میکنهکه ...

ما اون روکش پلاستیکی های ماشین رو نکندیم خودشون بعد سه سال پوسیده شدن و جر خوردن وگرنه هنوزم اجازه نمیداد باز کنیم می‌گفت حیفه اینارو باز کنم   ‌ 

میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

میاد میشینه اره پول تموم شدمیگم ماکه چیزی نخریدیمبله مشخص‌میشه اقا به کارت دیگش زده😐

عین شوهر من

موجودیشم بلند اعلام میکنه میگه مثلا باقی موجودی ۲ تومن😂😂😂  

بهش میگم آهان   اون یکی حسابت رو بگو.   البته شوهر من خسیس نیست  بستگی به میزان پولش توی اون لحظه داره.  هرچند بیشتر تمایلش به خرج نکردن زیادیه. 

یه بدیشم اینه که توی حساباش و پولاش با من صادق نیست. 

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

بعد شوهرت اون پولارو میخواد چیکار کنه 😑

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

آره از نظر خودشون خیلی لارج ان اعتراض هم کردنی میگه چیه مثل بقیه برم پولمو بدم مواد بکشم یا خرج بقی ...

اخه مسافرت هم با اینا عذابه.

تو سفر اینقدر دو دوتا چهارتا میکنن که استرس میگیری خرید کنی چیزی بخوری 

من که از سفر رفتن باهاش بیزارم. 

اینقدر استرس داده به من 

که خودم تنها هم میرم بازار استرسی میشم خرید کنم ...با اینکه خودم پسنداز دارم‌. 

هوووف 

خدایا دوست دارم بیام تو بغلت  
اره به منم میگه هرچی بخوای برات میگیرم ولی همیشه کار داره نمیتونیم بریم بازار (الکی) همش میگه الان ک ...

شوهر منو داری میگی تو 😂😂😂

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
بعد شوهرت اون پولارو میخواد چیکار کنه 😑

شوهر من میگه این پول و سرمایه ها  تکیه گاه زمان پیری هست ولی باور کن الکی میگه این پیر بشه هم باز خرج نمیکنه 

میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

چه رفتارهایی میکنن مثلا؟

بخون پیامها رو

کلا میگن نداریم

خرج بی خرج

عید برا دخترم کفش گرفتم یک سوم قیمت رو بهش گفتم

دوست ندارن خرج کنن همش دوست دارن جمع کنن

اگر هردو طرف خسیس باشن اذیت نمیشن

الان دختر داییم و شوهرش هردو خسیسن یا خواهررشوهرم و شوهرش

من میگم وقتی داریم چرا راحت خرج نکنیم

ولخرج نیستم اصلا ولی نیازهای ضروری رو هم لازم نمیدونه

همین دو روز پیش مثلا میخوام نان پیتزا بگیرم میگه بخاطر تعطیلی و عید گرون‌ میدن 

میوه میره جاب ارزون میخره اونم چی فقط سیب پرتقال

شوهر من میگه این پول و سرمایه ها تکیه گاه زمان پیری هست ولی باور کن الکی میگه این پیر بشه هم باز خر ...

بگو میمیری میرسه به ورثه الان براشون خرج کن نه بعد مرگ بعدم مگه آدم تو پیری چقدر پول میخواد😐

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

اخخخخخخخخخخخخخخخ منم 17سال باهم چین آدمی بودم همش میگفت ندارم الآنم همینه دیگه کارش به جایی رسیده که ...

طلاق گرفتی؟

منم‌منتظرم بچه هام یکی دو سال بزرگ بشن طلاق میگیرم

بگو میمیری میرسه به ورثه الان براشون خرج کن نه بعد مرگ بعدم مگه آدم تو پیری چقدر پول میخواد😐

مثلا بفکر اینده بچه هاست و بچه هام‌الان با حسرت به داشته ها و خوشبهای این و اون‌نگاه میکنن