2777
2789
اینم خانواده اش همینن خونمونو می‌خواستیم بازسازی کنیم چون بشدت داغون شده بود لوله هاش جواب نمیداد نن ...

آخ آخ آخ

میخواستیم لوستر بخریم،  ننش هی میگفت برید از سمساری بخرید

خوبه عقلش رو دست ننش نداد  رفتیم تازه شو خریدیم. 

بخدا تپش قلب گرفتم من توی این زندگی و از حفظ ظاهر خسته ام.  مامانم اینا و هییییچکس از این چیزایی که اینجا گفتم خبر ندارن. همه فک میکنن همه چی فوق العاده س زندگی آرومه ما چقد خوشبختیم. 

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
وای دقیقا... خونه هرکی میره میگه ببین چه زن باسلیقه ست... ولی انگار نمیفهمه چقدر پول خرج خونه شده... ...

خدا خودش آدمشون کنه حداقل آدمشون هم نمیکنه این زبونشون رو کوتاه تر کنه بخدا این حرفاشون صد برابر بیشتر آدمو کباب میکنه تا خسیس بودنشون 

میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا خودش آدمشون کنه حداقل آدمشون هم نمیکنه این زبونشون رو کوتاه تر کنه بخدا این حرفاشون صد برابر بیش ...

کباب گفتی اینو بگم😄

چندسال پیش گفتم کباب پز بگیرم رفت کباب پز ارزون بدرد نخور گرفت اورد 

چندروزه میگم بریم کباب پز که به گاز وصل میشخ بگیریم بدون دود هست و فلان بهمان

خودم‌میخوام بخرما پولش رو خودم‌میدم 

میگه یه چیزی رفت تو مغزت دیگه تموم شد

خلاصه نمیزاره بخرم

آخ آخ آخمیخواستیم لوستر بخریم، ننش هی میگفت برید از سمساری بخرید خوبه عقلش رو دست ننش نداد رفتیم ت ...

خدا خودش بهمون صبر بده 

به خانواده ها هم بگیم دردی ازمون دوا نمیشه بدتر با ترحم و زخم زبان نمک رو زخم میشن حداقل همین که جلو دوست و دشمن ویترین خوبی داریم کافیه 

میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

کباب گفتی اینو بگم😄چندسال پیش گفتم کباب پز بگیرم رفت کباب پز ارزون بدرد نخور گرفت اورد چندروزه میگم ...

خوبه نمیگه مزه کباب به همون بوی دود و زغالشه. 😂😂چون شوهر من تو همچین مواقعی فیلسوف میشه 

خوبه نمیگه مزه کباب به همون بوی دود و زغالشه. 😂😂چون شوهر من تو همچین مواقعی فیلسوف میشه

😆😆😆

اصلا میگه الکی میگن کباب پز با‌گاز  و بدون دود

میگم بابا بزار بخرم بزار رو کابینت بپز روش بپز

نمیزاره

مثلا بفکر اینده بچه هاست و بچه هام‌الان با حسرت به داشته ها و خوشبهای این و اون‌نگاه میکنن

من معتقدم بچه تا اون موقع بزرگ میشه خودش درآمد داره الان تو کودکیه که براش عقده میشه 

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی