2777
2789
چند سال پیش رفته بودیم کوه ...کوه که خرجی نداره یک اب معدنی میخواستم بخرم نذاشت میگفت اینجا گرونه من ...

وای دخترا گریم‌میگیره از پیامها

چکار میشه کرد😑😔

یبار دخترم ۵ سالش اینا بود ۲ و نیم‌ساعت راهش بود یه اب معدنی‌نگرفتا

اخر سر برکشتنی سر راه گرفت

منم بچه دار نشدم.خاضر نشد خرج ای وی اف کنه .یکبار خودم رفتم تا نصف و نیمه با خرج خودم داشت دق میکرد ...

اینم حاضر نیست آی وی اف کنیم همچنان امید داره معجزه بشه 😂😂 قبلاً ناراحت بودم که بچه ندارم ولی الان برام مهم نیست چون میدونم خدا بهتر از من اینو میشناخته 

میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم بچه دار نشدم.خاضر نشد خرج ای وی اف کنه .یکبار خودم رفتم تا نصف و نیمه با خرج خودم داشت دق میکرد ...

بچه نداری پس تمومش کن خودتو راحت کن

من بچه دارم اونم سه تا

حالا میگید دیونه ای براش سه تا بچه اوردی

سومی خداخواسته بود

قبلا باز نسبتا بهتر بود رفته رفته بدتر میشه

ولی میدونم دیر یا زود طلاق میگرم

بچه ها یه کم بزرگ بشن اوناوهم این شرایط رو قبول نمیکنن

چقدر اخلاق های این مردای خسیس کپی همه شوهر منم میگه تا وقتی لباساش جر نخورده نباید جدیدشو بخره چون ق ...

وااای واااای خواهر.   شوهرم هیچییییی رو دور نمیندازه  مگر اینکه کاااامل بپوسه.  خراب شه.  هر چی میبینه میگه نگه دارم شاید ب کار اومد.  

کلییییی کتاب دارهههههه  کلیئ لباسای کهنه قدیمی. کفش روی کفش روی کفش مونده. انبارمون پره.  کتابخونمون پره.  کمدمون پره.  دلم میخواد همه روووو بریزم دور یه نفس راحت بکشم.   خودم لباسای کهنمو زود زود مبندازم دور که جا باز شه برای خرت و پرتای آقا. 

پارسال ۲ جفت کفش خرید  اما اون یکی رو هنوز نپوشیده.  بهش میگم عیده  بپوش  میگه نه بارونه نه فلانه.   تازه به منم میگه زود لباس تازه هاتو همه جا نپوش تکراری شه.  

بهش میگم آخر من از دست تو سکته میکنم از دست تو سرطان میگیرم . 

بهش میگم کیف میخوام بگیرم اصلا با پول خودم،  میگه اااا  من بدم میاد توی مغازه کارت تورو بگیرم  اصلا ولش کن کیف برای چیته؟ اییینهمه کیف داری. 

اومدم سبزه ی نارنج بخرم، میگه ااا برای چی میخوای پول بدی؟ سبزه ی گندم داری دیگه.    ینی نه خودش میخره نه میذاره من با پولام بخرم.   خودشم وقتی اوضاع مالیش بهم ریخته س خسیس میشه.  وقتی که پولشو داره نسبتا خوب میشه اما بازم به روی خودش نمیاره که پولاش زیاده.  بازم سعی داره مقتصد باشه.. 

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
بخدا روی ما هم تاثیر گذاشتن هر وقت هم خرج میکنم عذاب وجدان دارم ته دلم راضی نیست و آشوبه اون حس خوب ...

دقیقا هربار میخوام خرید کنم صدای شوهرم میپیچه تو گوشم ..😅🥴

تازه بعدش هم که بخرم هی عیب میذاره تو جنس 

میگه تو پولو حروم کردی... 

خدایا دوست دارم بیام تو بغلت  
بچه نداری پس تمومش کن خودتو راحت کنمن بچه دارم اونم سه تاحالا میگید دیونه ای براش سه تا بچه اوردیسوم ...

بدشانسی اینه بابام هم خسیسه ...

چندبار خواستم تمومش کنم 

دیدم سمت بابام اوضاع خفن تره...😂😂😂 

اون قدر هم سرمایه ندارم که مستقل بشم.. 

وااای واااای خواهر. شوهرم هیچییییی رو دور نمیندازه مگر اینکه کاااامل بپوسه. خراب شه. هر چی میبی ...

من که دیوونه شدم از دستش روزی نیست که گریه نکنم شبی نیست که کابوس نبینم دلم میخواد خودمو خودشو خونه رو با هم آتیش بزنم 

از بس چیزای کهنه نگه داشته که انرژی منفیش همه جارو گرفته توی خونمون حتی مورچه و سوسک هم بیاد از شدت انرژی منفی خشک میشه چه برسه گل و گیاه 

هر کسی خونم میاد و میره میگه سردرد گرفتیم جو خونتون سنگین و دلگیره 

با این چیزا بازم فقط خودشو قبول داره از نظرش فقط خودش خوبه بقیه مردا و زنا  احمق و ولخرج و دوهزاری ان 

میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

دقیقا هربار میخوام خرید کنم صدای شوهرم میپیچه تو گوشم ..😅🥴تازه بعدش هم که بخرم هی عیب میذاره تو جن ...

عیبم پیدا نکنن میگن انداختن بهت فلان جا ارزون تر میداد 😐

اون بلاگره رو دیدی کل خونه اش طلاییه ؟ اون روز پست های اونو نشونم میداد می‌گفت زن به این میگن ببین چقدر با سلیقه و کدبانو هست دیزاین غذا و میوه هاشو ببین گفتم آره دیگه زنه خودش اون وسیله هارو زاییده نخریده که 😒توام همون اندازه خوراکی و وسیله برای من بگیر اگه اونجوری درست نکردم بیا تف کن تو صورتم، تازه من اون حجم غذا و خوراکی دیزاین کنم تو سکته میکنی میگی حیفه اصراف میشه همینارو کم کم بیار بخوریم 

من که دیوونه شدم از دستش روزی نیست که گریه نکنم شبی نیست که کابوس نبینم دلم میخواد خودمو خودشو خونه ...

همدردیم 😢😢😢 کاملا میفهمم  چی میگی.   دردامون مشترکه.    

اینا پدرمادراشون هم اینجوری ان. 

باباش هیچوقت عیدی نمیده به ما عروسا.  

لباس نمیخره تند تند.

اینم کشیده به باباش.  

بخواد کاغذاشو کتاباشو دور بندازه میبره کیلویی میفروشه. الان انبار ما چند صدکیلو کتاب و کاغذ هس  علاوه بر داخل اتاقمون،   بهش میگم عیده  پس کی میخوای خلوت کنی اونجارو؟  یکساله داره میگه باید بفروشمشون کیلویی  . وقت نمیکنم.  تمام زندگیمو وسایل آقا پر کرده.  شده فقط انرژی منفی.  من این حرفامو خداشاهده به کسی نگفتم  فقط دارم اینجا میریزم بیرون خودمو. 

پارسال  کف آشپزخونمون گرفته بود لوله ش؛   هی ازش آب میزد بالا. فرشمو به گند کشید.  چن ماااآااه لفتش داد تا یکیو بیاره فنر بزنه.   قبلش خودش سعی کرد دید بلد نیست  از زور اینکه به یکی پول بده بیاد درست کنه  لفتش داد.  دیگه آخرش من گریه کردم گفتم تروخدااا یکیو بیار درستش کنه دارم زجر میکشم. 

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
من که دیوونه شدم از دستش روزی نیست که گریه نکنم شبی نیست که کابوس نبینم دلم میخواد خودمو خودشو خونه ...

چندبار لباس کهنه هاشو انداختم رفته

همش میگه فلان کاپشنم کجاست فلان بلوزم رووکجا گذاشتی

دختر بزرگم ۱۴ سالشه چندتا لزرلباسهاش رو نگه داشته بودم اونروز کمد تمیز کردنی میگه بده کوچیکه بپوشه😑

میگم ابنا رو دیگه کسی نمیپوشه بعد هم اینکه از بس موتده لک شده

خلاصه برش داشتم بندازم بره

عیبم پیدا نکنن میگن انداختن بهت فلان جا ارزون تر میداد 😐اون بلاگره رو دیدی کل خونه اش طلاییه ؟ اون ...

وای دقیقا... 

خونه هرکی میره میگه ببین چه زن باسلیقه ست... ولی انگار نمیفهمه چقدر پول خرج خونه شده... 

خونه همسایه مون کلی صنایع دستی زده به در دیوار خداییش زیبا و قشنگ که خودش میگه همه رو سفارش داده یا سوغاتی از تو سفراشون خریده

میگه ببین یاد بگیر 

انگار زنه خودش نشسته با مقوا و کاغذ کاردستی درست کرده،😂😂😂 

خب احمق جان همه رو خریده...تازه درست هم کرده باشه کلی پول لوازم داده ،🥴🥴

همدردیم 😢😢😢 کاملا میفهمم چی میگی. دردامون مشترکه. اینا پدرمادراشون هم اینجوری ان. باباش هیچ ...

اینم خانواده اش همینن خونمونو می‌خواستیم بازسازی کنیم چون بشدت داغون شده بود لوله هاش جواب نمیداد ننه اش رفته بود گشته بود کلی وسایل دست دوم پیدا کرده بود هی میگفت خوبه خوبه بخدا انقد فشار روم بود زدم به سلیطه بازی جیغ و داد کردم تا منصرف شد دوباره وسایل دست دوم به کار نبرد 

جالب اینجاست مردم از داخل زندگی هامون خبر ندارن که چقدر تحت فشاریم همه ویترین رو میبینن همه   فقط درآمد و اون چند تا  خونه و ماشین رو میبینن میگن فلانی چقدر توی آرامش و آسایش هست چقدر رفاه داره خبر ندارن ما واسه روغن و برنجی هم که میخرن نصف بیشترشو هم تو شکم خودشون میره چقدر جنگ اعصاب داریم 

چندبار لباس کهنه هاشو انداختم رفتههمش میگه فلان کاپشنم کجاست فلان بلوزم رووکجا گذاشتیدختر بزرگم ۱۴ س ...

کار خوبی کردی ولی من دور هم بندازم جنگ میندازه تو خونه واسه همین کاری به کارش ندارم فقط چیزایی که برای خودمه رو میندازم دور