دیگه زنگ نزن هر وقت خاستی لغزش کنی ب این فک کن همه مردا مث همن اگر اونم شوهرت بود بازم زندگیت همین بود
💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅
چه جالب بعد 8 سال حست عوض نشده سرد نشدی ازش تکراری نشده برات
من که خیلی زود از یه نفر خسته میشم زود قید همه چیزو میزنم
دیوار های بیمارستان بیشتر از مسجد ها دعا شنیده اند...فرودگاه ها بیشتر از عروسی ها بوس و بغل واقعی دیده اند...آدم های مرده بیشتر از آدم های زنده گل گرفته اند...چون پشیمانی قوی تر از قدردانی است! مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید
اگه شوهرت اینکارو میکرد چی؟؟ قبول داشتی یا اون خانمهایی که الان خیلی آروم و متین اومدن جواب داذن چنان نسخه طلاقت رو میپیچیدن که باید طلاق بگیری شوهرت فلانه بیسار
💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅