2777
2789
عنوان

خانما من خرابم یعنی

| مشاهده متن کامل بحث + 1103 بازدید | 56 پست

لطفا دیگه این کار رو نکن، اشتباه بوده کارت، لطفا دیگه ادامش نده.

به شخصیت خودت، به بچت و به همسرت احترام بذار و دیگه فکر اینکار هم به سرت نزنه، نمی دونم همسرت چه جور آدمیه ولی هر کسی که هست، هر طوری که هست حقش خیانت دیدن نیست.🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیبینی کامنتها رو واقعا؟دارن میگن آفرین دیگه

هیچ کس نگفت افرین همه گفتن ادامه نده 

الان چون رفته زنگ زده باید خودشو دار بزنه؟ 

همین که ادامه نده و ب زندگیش برگرده کافیه

💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅

میشه از یکی از کامنت هایی که گفتن آفرین عکس بذاری؟البته به جز اون یدونه کامنتی که از بین این همه کام ...

اتفاقا رفتم الان از اول بخونم 

میبینم که همه کامنتای تشویق  پاک شده 

مثل اینکه خودشون فهمیدن چه چرتی گفتن پاک کردن 

اولش این کامنتا نبود 

اکثرا حمایتش کرده بودن 

اتفاقا رفتم الان از اول بخونم میبینم که همه کامنتای تشویق پاک شده مثل اینکه خودشون فهمیدن چه چرتی گ ...

خواهر درسته شبه ولی تو روز روشن چرا خالی میبندی😂

ما از اول تو تاپیک بودیم کسی تشویقش نکرد

💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅

2790
2778
2791
2779
2792