2777
2789
عنوان

خانما من خرابم یعنی

| مشاهده متن کامل بحث + 1103 بازدید | 56 پست
اگه شوهرت اینکارو میکرد چی؟؟ قبول داشتی یا اون خانمهایی که الان خیلی آروم و متین اومدن جواب داذن چنا ...

کم مونده مدال افتخار  و جایزه بهش بدن 

خب پس شوهراتونم باهمین دید مهربون و صورتی ببینید خب 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی هنوز به بلوغ عاطفی نرسیدی که اون فرد رو فراموش بکنی چرا ازدواج کردی با یکی دیگه؟؟

اونم بعد ۸ سال متاهلی و داشتن بچه.....

برو توبه کن و به فکر زندگیت باش 

الان مثلا زنگ زدی چیشد؟؟؟

بعدش میخواد چی بشه؟؟

خدایا دوستت دارمممم ❣❣

اگه شوهرت این کارو میکرد چی؟ به عشق قدیمیش زنگ میزد؟

حالا فک کن یه زن دیگه که قبلا عشق شوهرت بوده بهش بزنگه و باهام حرف بزنن

خوبه؟

چرا الکی خودت و ذهنت ددگیر کردی

برا خودت حد ومرز بذار

برا ظهور امام زمانمون(عج) دعا کنیم                                              الهم عجل الولیک الفرج
اوهممم

اگر شوهرت هم به عشق های قدیمی اش زنگ بزنه و این کار ادامه پیدا کنه و کار به خیانت به تو بکشه راضی هستی؟

اگر بچه ات سالها بعد ازدواج کنه و بهت شکایت کنه که همسرش با عشق قدیمی اش در ارتباط هست خوبه ؟

خیلی کارت زشت بود ؛

کامل ارتباط ات رو باهاش قطع کن و مراقب همسر و فرزند و زندگی ات باش

خداوندا قاتلین ظالم کودکان معصوم و مظلوم فلسطینی رو نابود کن/

خرابی دیگه 

خرابا شاخ و دم ندارن که 😐

توبه کن و مثل یه زن باشرافت زندگی کن

خودتو بی ارزش کردی با این کار

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود 

اگه شوهرت اینکارو میکرد چی؟؟ قبول داشتی یا اون خانمهایی که الان خیلی آروم و متین اومدن جواب داذن چنا ...

دقیقاااااا

کلا اینجا نمیدونم چرااینطوریه...هرکس کوچیک ترین مشکلی براش پیش میادهمه میگن طلاق بگیرهمچین مردی ارزش زندگی نداره

واقعانمیفهمم پس ازخود گذشتگی وصبر کجارفته؟طلاقو راه حل تمام مشکلامیدونن

یانظرتو محترمانه بده یا کلا ریپلای نکن حوصله جنگ ودعوا وبحث ندارم

دوستان گناه داره انقد بهش نپرید 

خودش فهمیده کارش اشتباهه 

در ضمن نفی نکن نفی پشت در نشسته 

💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅

نه مجرده

ای مؤمنان! از گام های شیطان پیروی نکنید؛ و هر که از گام های شیطان پیروی کند [هلاک می شود] زیرا شیطان به کار بسیار زشت و عمل ناپسند فرمان می دهد؛ و اگر فضل و رحمت خدا بر شما نبود، هرگز احدی از شما [از عقاید باطل و اعمال و اخلاق ناپسند] پاک نمی شد....و خدا شنوا و داناست.

خداوندا قاتلین ظالم کودکان معصوم و مظلوم فلسطینی رو نابود کن/

2790
2778
2791
2779
2792