2777
2789
عنوان

پوست زشتم 😞

| مشاهده متن کامل بحث + 3976 بازدید | 193 پست
فقط میدونم قبل از اینکه بری حموم بدنتو با یک روغن مث روغن نارگیل اصل یاکنجد چرب کن تو حموم بدنتو باص ...

واقعا ممنونم ايشالله حواب بگيرم

+پيتزا يا عشق🍕                                                   - دوتا سس اضافه هم بده رفيق☺️

ژیلت نکشید به بدن هاتون..شرت تنگ یا توری نپوشید..طولانی مدت رو صندلی ننشینید..گهگاهی لباس های آزاد تنتون کنید..واسه تیرگی آرنج و زانو جوش شیرین خوبه. آبلیمو و روغن زیتون هم خوبه..بعدم روشور و کیسه کشیدن پوست های مردشو میبره..منم دارم چون گاهی بازانو راه میرم یا به آرنج تکیه میدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خجالت نداره بابا طرف مقابلت زنه دیگه

غریبه هست نمیشناست که

میکشی پایین خلاص

درضمن به همتون توصیه میکنم قسمت جلوی بیکنیتون رو لیزر کنین برای همیشه راحت شین

شوهراتون ذوق مرگ میشن

I am a queen because I have a cute mad king
ژیلت نکشید به بدن هاتون..شرت تنگ یا توری نپوشید..طولانی مدت رو صندلی ننشینید..گهگاهی لباس های آزاد ت ...

من جوش شیرین استفاده کردم خوب بوده فعلا

نمیدونم چجوری پولش میخواد جور بشه خیلی استرس گرفتم میشه برا جور شدن جهیزیه ام صلوات بفرستین😳
اره مرغي  افتضاح خشكه   راهكاري بلدي عزيزم ممنون ميشم😻

من بازوهم پوست مرغی بود وقتی زاییدم خوب شد ولی همش رفت رو بازوهای پسرم الاهی براش بمیرم که پوست گندم به پسرمم هم سرایت کرد

حتما لوسیون بزن .صابونم نزن بدنت خشک تر میکنه

ممنون گلم 

لوسيون چي؟

+پيتزا يا عشق🍕                                                   - دوتا سس اضافه هم بده رفيق☺️
خجالت نداره بابا طرف مقابلت زنه دیگه غریبه هست نمیشناست که میکشی پایین خلاص درضمن به همتون توصیه ...

هزينه اش نميدوني چقدره؟

خجالت نداره بابا طرف مقابلت زنه دیگه غریبه هست نمیشناست که میکشی پایین خلاص درضمن به همتون توصیه ...

شما ليزر كردي؟درد داره ؟چند جلسه طول ميكشه ؟مو يا پوست خاصي لازم داره؟

ببخشيد زياد پرسيدما 🙈😘

خدایا شکرت که هستی و برایمان خدایی میکنی...💜
من بازوهم پوست مرغی بود وقتی زاییدم خوب شد ولی همش رفت رو بازوهای پسرم الاهی براش بمیرم که پوست گندم ...

من دوستم بازوهاش پوست مرغیه دکتر بهش گفت درمان نداره

I am a queen because I have a cute mad king
من بازوهم پوست مرغی بود وقتی زاییدم خوب شد ولی همش رفت رو بازوهای پسرم الاهی براش بمیرم که پوست گندم ...

طفلك حالا اينقد خودتو سرزنش نكن دستم بشكنه تاپيك زدم از بس ناليدي درد خودم يادم رف😂😂😂😂

یه جایی خوندم قسمتای تیره بدنوماهی یه بار دکلره کنین هنوزتوفکربودم بعدزایمانم دکلره کنم یه روزمتوجه شدم تمام تیرگی های هورمونی وقبل بارداری باهم ناپدید شدن.نمیدونم چرا.به نظرشما به خاطرکم خونی نیست؟

واي نگو اعتماد بنفس داشته باش

اخه باچی اعتماد بنفس داشته باشم ،هرچی ام ارایش میکنم بازم قیافه ندارم 

میشه برایه ظهوره امام زمان وحاجته دله منم یه صلوات بدید ،ممنونم