2777
2789
عنوان

پوست زشتم 😞

| مشاهده متن کامل بحث + 3976 بازدید | 193 پست
واقعا زایمان ربطی به سیاه تر شدن یا نشدن پوست داره؟؟

ميگن جنين دختر ادمو بدريخت و سياه ميكنه وپسر زيبا 🤷🏻‍♀️

+پيتزا يا عشق🍕                                                   - دوتا سس اضافه هم بده رفيق☺️

ای بابا ناشکری نکنین

من پوستم خوب بود مثل ایینه هم سفید هم بدون جوش و هیچی

پوست صورتم ک خیلی صافه بدنمم همینطور فقط یکم خیلیییی کم رو باس نم ترک داره و یکممممم سر زانو هام تیره تر از پوسته

ولی پارسال ی جراحی اجباری واسم پیش اومد بخیه زدم از این بخیه ها ک خودش جذب میشه جدید میزنن و جایگزین کشیدنی ها شده 

بدنم حساسیت داشت گوشت بالا اورد رد بخیه ام 

بزرگ هم هست کلی امپول محبور شدم بزنم ب همون جای زخم! دردش ب کنار یکم بهتر شده فقط لیزرم فایده نداره برمیگرده 😭😭😭😭😭😭😭😭😭

دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اخه باچی اعتماد بنفس داشته باشم ،هرچی ام ارایش میکنم بازم قیافه ندارم 

والا خودمون ب صدتا اين عمليا مي ارزيم😊

+پيتزا يا عشق🍕                                                   - دوتا سس اضافه هم بده رفيق☺️
شما ليزر كردي؟درد داره ؟چند جلسه طول ميكشه ؟مو يا پوست خاصي لازم داره؟ ببخشيد زياد پرسيدما 🙈😘

من پوستم عالیه

ولی اونجامو لیزر کردم

لیزر دائمی خلاص شدم

تعداد جلسه بستگی بن پرمو بودنت داره

اصلا درد نداره

من ۵ ملیون دادم

منم خیلی خجالت کشیدم که اونجامو لیزر کرد ولی می ارزه بابا طرف غریبه هست دیگه همجنس خودته تحریک نمیشه که

I am a queen because I have a cute mad king
خجالت نداره بابا طرف مقابلت زنه دیگه غریبه هست نمیشناست که میکشی پایین خلاص درضمن به همتون توصیه ...

عزیزم اسم دستگاه لیزرت چی بود چون شنیدم فرق داره 

من مامان کنجدم   Thank God..my wish comes true 2017......baby...2018
ممنون گلم  لوسيون چي؟

عزیزم روغن نارگیل اصل با آب قاطی کن بریز تو قوطی  اسپری کن به بدنت از هرلوسیونی نرم کننده تره واسه پوست هم خوبه روشن میکنه ولی دائم بزن تبدیل به عادت کن برای خودت...توحموم اون قسمتها رو که چرب کردی آروم لیف بدون صابون بکش بعد بدنتو باشوینده و لیف بشور...چیکار کنیم دیگه عزیزم مشکل ماهم اینه چندتا از خانومهای اطرافم بدنشون طوریه که انگار نقاشی شده چندتاهم مث ما و از ما بدتر...هرکسی یجوریه اما بخود رسزدن خیلی مهمه

من پوستم عالیه ولی اونجامو لیزر کردم لیزر دائمی خلاص شدم تعداد جلسه بستگی بن پرمو بودنت داره اصل ...

ممنونم خواهري اخه من شنيدم ميگن اگه مو مشكي و تارمو محكم باشه خوبه

من بوره و كم مو....مشكلي نداره يعني ؟

خدایا شکرت که هستی و برایمان خدایی میکنی...💜
من پوستم عالیه ولی اونجامو لیزر کردم لیزر دائمی خلاص شدم تعداد جلسه بستگی بن پرمو بودنت داره اصل ...

سفیدترهم شده اون قسمت بعد لیزر؟خوشبحالت که سفیدی..شما داری آرزوی منو زندگی میکنی الان،

عزیزم اسم دستگاه لیزرت چی بود چون شنیدم فرق داره 

نمیدونم یادم نیست

زنه گفت من نرخم بالائه ولی اطمینان میدم دائمیه منم پولو دادم

ولی خدایی خیلی خجالت کشیدم

ولی حتما حتما انجام بدین خیلی خوبه

مداحافظ اصلاح مو

راحت

I am a queen because I have a cute mad king