2777
2789
عنوان

پوست زشتم 😞

| مشاهده متن کامل بحث + 3976 بازدید | 193 پست
درد داشت ؟؟؟ الان چند ساله كلا راحت شدي؟

اصلا درد نداره ۳ سال پیش انجام دادم

دوسال و نیمه ازدواج کردم

اصلا خجالت نکش

زن هست دیگه بابا تحریک نمیشه که

تازه اون انقد دیده که

اون دید من تا لخت شدم تنم میلرزه گفت بیخیال بابا چقد باحیایی تو

انقد دیدن که اصلا براشون مهم نبست

حتما انجام بده

I am a queen because I have a cute mad king

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا درد نداره ۳ سال پیش انجام دادم دوسال و نیمه ازدواج کردم اصلا خجالت نکش زن هست دیگه بابا تحری ...

من خونمون شهر كوچيكه امكاناتش كمه ايشالله سال ديه يعني چند ماه اينده ميريم شهرستان و بعد زايمانم حتما ميرم 

+پيتزا يا عشق🍕                                                   - دوتا سس اضافه هم بده رفيق☺️
حالا سعی کن به خودت برسی ولی ببخشید اینو میگم بی خود شوهرت زده میشه دیگه تو مجردی که معمولا شکما ور ...

مرد جماعت که این حرفا حالیش نیست.وقتی زنای ترگل ور گل تلویزیون رو میبینه میگه مگه اونا زایمان نکردن؟

بي شک مظلوم ترين فرد تاريخ استآنکه شب ها يک تنه،بدون سلاح،با يک لشکر دلتنگی میجنگد...!
دوست عزیز یه خانمی هست تو اینستا رزیم میده دوستام گرفتن خیلی خوبه   اصن مضر میست برا بدن ه ...

ممنون.میرم سر بزنم

بي شک مظلوم ترين فرد تاريخ استآنکه شب ها يک تنه،بدون سلاح،با يک لشکر دلتنگی میجنگد...!
مگه شوهرت چی میگه بهت؟چون گفتی داره زده میشه

ایراد میگیره.که مثلا پوستت تیره شده.شکمت چاق شده.تا یکیو میبینه لاغره جلوشوهرش و من اینقد ازش تعریف میکنه.که تو لاغری خوش اندامی همه چی بهت میاد.منم هیچی نمیتونم بگم.فقط غصه میخورم

ایراد میگیره.که مثلا پوستت تیره شده.شکمت چاق شده.تا یکیو میبینه لاغره جلوشوهرش و من اینقد ازش تعریف ...

اوه عزیزم باید شوهرت این رفنارشو بزاره کنار 

اخه درسته تو هم از مردهای دیگه تعریف کنی و خوردش کنی؟ بنظرم نباید مظلوم باشی 

من مامان کنجدم   Thank God..my wish comes true 2017......baby...2018
پوستم

اها منم همينطور يكي از دوستان 

نوشته روغن بزن تو حموم با ليف لايه برداري كن 

+پيتزا يا عشق🍕                                                   - دوتا سس اضافه هم بده رفيق☺️