2777
2789
عنوان

پوست زشتم 😞

3976 بازدید | 193 پست

سلام هي وقتي خانومايي رو كه ميبينم بي هيچ دغدغه اي لباس شيك ميپوشن كلي ناراحت ميشم 

پوستم خيلي بد رنگ شده زانوهام سياه كشاله ران همينطور روي ارنج بغل و غيره....

مخصوصا ب ا سن كه كل اعتماد ب نفسمو گرفته 

چيكار كنم روغني دارويي گياهي هست؟

ايا شما هم ب پوستتون ميرسين؟

+پيتزا يا عشق🍕                                                   - دوتا سس اضافه هم بده رفيق☺️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم صورتم جديدن جوش زده  😔😔😔 خيلي زياد اصلن اعتماد به نفس ندارم

من بدنمو چيكار كنم

+پيتزا يا عشق🍕                                                   - دوتا سس اضافه هم بده رفيق☺️
شنيدم سيب زميني رنده شده خوبه براي سياهي زير بقل اينا

با سنم افتضاحه سينه دون دون ويييييي 

من خیلی چیزا امتحان کردم فایده نداشت دکتر پوست رفتم بیشهور گفت تا زنده ای همین طوری میمونه بمیری راح ...

واسه سیاهیا گفت درمان نداره

مامانم همیشه میگه تا وقتی یکیو پیدا نکردی که برات مثل بچه‌ت باشه نرو توی رابطه، ازدواج!یه بار که پرسیدم یعنی چی، گفت یعنی مثل بچه ای که از گوشت و پوست و استخون خودته باشه برات، نه خوبشو، نه بدشو، نه خوشگلشو، نه زشتشو، نه داراشو، نه فقیرشو حاضر نباشی با کس دیگه‌ای عوض کنی، هر عیب و ایرادیم که داشته باشه دلت نخواد یکی بهترشو بیاری به جاش، چون برات بهترینه در هر حالتی.‌‌..وقتی ازدواج کن که مطمئن باشی می‌تونی توی سختیا، نداریا، مریضیا، گرفتاریا مثل یه مادر بمونی به پای آسمون ابری و آفتابی زندگیِ طرفت، گاهی عینک آفتابی بزنی، گاهیم چتر بگیری دستت!:))
همه مثل همن بیخیال😂😂

جاري نكبتم سفيده پوستش بدون مو و صاف حال ميكني 😐