2777
2789
عنوان

پوست زشتم 😞

| مشاهده متن کامل بحث + 3976 بازدید | 193 پست

توي بارداري خياي سياهتر ميشن اون قسمتهايي كه گفتي 

كرمهايي هستن كه سفيد ميكنن به مرىر اون تيرگي ها رو 

ناراحت نباش درمان داره

‏+چرا کشتیش؟                                                            -آقای قاضی، ایرانی بود، داشت زجرکش می‌شد، راحتش  كردم
وا چه دکتری ازش شکایت کن. انقدر بدم میاد دکترا انقدر رک شدن داییم چند ساله تصادف کرده. تا الان هم ...

وای بنده خدا .یکم کتابای صوتی انرژی دزمانی براش بزارین انشالله شفا پیدا میکنن

مامانم همیشه میگه تا وقتی یکیو پیدا نکردی که برات مثل بچه‌ت باشه نرو توی رابطه، ازدواج!یه بار که پرسیدم یعنی چی، گفت یعنی مثل بچه ای که از گوشت و پوست و استخون خودته باشه برات، نه خوبشو، نه بدشو، نه خوشگلشو، نه زشتشو، نه داراشو، نه فقیرشو حاضر نباشی با کس دیگه‌ای عوض کنی، هر عیب و ایرادیم که داشته باشه دلت نخواد یکی بهترشو بیاری به جاش، چون برات بهترینه در هر حالتی.‌‌..وقتی ازدواج کن که مطمئن باشی می‌تونی توی سختیا، نداریا، مریضیا، گرفتاریا مثل یه مادر بمونی به پای آسمون ابری و آفتابی زندگیِ طرفت، گاهی عینک آفتابی بزنی، گاهیم چتر بگیری دستت!:))

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کرم روشن کننده سینره شنیدم خوبه ولی دنبالش نرفتم هنوز

مامانم همیشه میگه تا وقتی یکیو پیدا نکردی که برات مثل بچه‌ت باشه نرو توی رابطه، ازدواج!یه بار که پرسیدم یعنی چی، گفت یعنی مثل بچه ای که از گوشت و پوست و استخون خودته باشه برات، نه خوبشو، نه بدشو، نه خوشگلشو، نه زشتشو، نه داراشو، نه فقیرشو حاضر نباشی با کس دیگه‌ای عوض کنی، هر عیب و ایرادیم که داشته باشه دلت نخواد یکی بهترشو بیاری به جاش، چون برات بهترینه در هر حالتی.‌‌..وقتی ازدواج کن که مطمئن باشی می‌تونی توی سختیا، نداریا، مریضیا، گرفتاریا مثل یه مادر بمونی به پای آسمون ابری و آفتابی زندگیِ طرفت، گاهی عینک آفتابی بزنی، گاهیم چتر بگیری دستت!:))

چطوریه ی سری ها اینقدر همه چیزشون  پرفکته 

عزیزم اگه از بچگی رنگ پوستت همین بوده نمیتونی کاریش کنی ولی اگه یه مدته که اینطوری شدی درمان میشه واسه جوش و لک هم کلی تو نت راهکارای مفیدهست که میتونی استفاده کنی خودتو باجاریت مقایسه نکن هرکی یه جوریه بدتر حرص میخوری که خودش دشمن سلامت پوسته اعتمادبه نفس داشته باش 

ای خداااا.منم همین مشکلو دارم.شوهرم کم کم داره ازم زده میشه.بعد زایمان چاق شدم.نمیتونم وزن کم کنم.بد ...

حالا سعی کن به خودت برسی

ولی ببخشید اینو میگم بی خود شوهرت زده میشه دیگه تو مجردی که معمولا شکما ورقلمبیده آویزون نیست کار خودشونه دیگه آدم بچه رو که از خونه باباش نمی بره

من شیعم،حیدر آقامه