2777
2789
عنوان

پوست زشتم 😞

| مشاهده متن کامل بحث + 3976 بازدید | 193 پست
من دیگه بیخیال شدم تو عروسی مهمونی همش استین بلندو پوشیده،خداروشکر این لباسای پوشیده مد شدن   & ...

اره بخدا🤣🤣🤣

+پيتزا يا عشق🍕                                                   - دوتا سس اضافه هم بده رفيق☺️
من خیلی چیزا امتحان کردم فایده نداشت دکتر پوست رفتم بیشهور گفت تا زنده ای همین طوری میمونه بمیری راح ...

اي بابا 

ممنون از كمكش🤣😐

+پيتزا يا عشق🍕                                                   - دوتا سس اضافه هم بده رفيق☺️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ای خداااا.منم همین مشکلو دارم.شوهرم کم کم داره ازم زده میشه.بعد زایمان چاق شدم.نمیتونم وزن کم کنم.بدنم واقعا زشت شده  

بي شک مظلوم ترين فرد تاريخ استآنکه شب ها يک تنه،بدون سلاح،با يک لشکر دلتنگی میجنگد...!
منم عین توهم دیگه عادت کردم خخخ

ميگردم پيدا ميكنم ب همتون ياد ميدم

خخخ حالا پوستش سفیده بیچاره چرا میگی نکبت

الان خودمم خنده ام گرف بدبخ چيكار كرده مگه خداداديه🤣🤣🤣

ای خداااا.منم همین مشکلو دارم.شوهرم کم کم داره ازم زده میشه.بعد زایمان چاق شدم.نمیتونم وزن کم کنم.بد ...

دوست عزیز یه خانمی هست تو اینستا رزیم میده دوستام گرفتن خیلی خوبه   اصن مضر میست برا بدن هما چی میخوری ولی با برنامه اسم پیجش هست samacoach

من خیلی چیزا امتحان کردم فایده نداشت دکتر پوست رفتم بیشهور گفت تا زنده ای همین طوری میمونه بمیری راح ...

وا چه دکتری

ازش شکایت کن. انقدر بدم میاد دکترا انقدر رک شدن

داییم چند ساله تصادف کرده. تا الان هم خیلی وضعیتش بهتر شده

چند وقت پیش رفته پیش یه دکتر بی مغز. اونم جلوی زن و بچش گفته واسه چی داری میری فیزیوتراپی تو بزودی میمیری

خدا ازش نگذره. داییم دیگه دل و دماغ نداره. دخترش دبستانیه کارش شده گریه 

واقعا این افراد وجدان ندارن😕

منم16کیلو اضافه وزن دارم و متاسفانه تا سال دیگه که پسرمو از شیر بگیرم انشاالله هیچ حرکتی نمیتونم بزن ...

هممون يه مشكل داريم

حالا من فقط سرزانوهام سیاهه اونم در اثر بازی با دخترم و اینکه همش با شلوارکای کوتاهم

مامانم همیشه میگه تا وقتی یکیو پیدا نکردی که برات مثل بچه‌ت باشه نرو توی رابطه، ازدواج!یه بار که پرسیدم یعنی چی، گفت یعنی مثل بچه ای که از گوشت و پوست و استخون خودته باشه برات، نه خوبشو، نه بدشو، نه خوشگلشو، نه زشتشو، نه داراشو، نه فقیرشو حاضر نباشی با کس دیگه‌ای عوض کنی، هر عیب و ایرادیم که داشته باشه دلت نخواد یکی بهترشو بیاری به جاش، چون برات بهترینه در هر حالتی.‌‌..وقتی ازدواج کن که مطمئن باشی می‌تونی توی سختیا، نداریا، مریضیا، گرفتاریا مثل یه مادر بمونی به پای آسمون ابری و آفتابی زندگیِ طرفت، گاهی عینک آفتابی بزنی، گاهیم چتر بگیری دستت!:))