2777
2789
عنوان

پوست زشتم 😞

| مشاهده متن کامل بحث + 3976 بازدید | 193 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه عزيزم  به بلوغ كه رسيدم افتاد انگار پاهام تركيد😂😂

برای منم اون اوایل این جوری شده بود خیلی حرص می خوردم ولی الان خیلیییی کم رنگه بعضی هاشم اصلا پیدا نی 

نمیدونم چجوری پولش میخواد جور بشه خیلی استرس گرفتم میشه برا جور شدن جهیزیه ام صلوات بفرستین😳
منكه روم نميشه شلوارمو در بيارم بنده خدا ميترسه💩😆🤦🏻‍♀️

من با کلی خجالت ولی امید در اوردم ولی بیشعور ناامیدم کرد بهم گفت ماله منم همینه ولی یکم روشنتر😂😂😂😂😂😂

اره مرغي  افتضاح خشكه   راهكاري بلدي عزيزم ممنون ميشم😻

حتما لوسیون بزن .صابونم نزن بدنت خشک تر میکنه

مامانم همیشه میگه تا وقتی یکیو پیدا نکردی که برات مثل بچه‌ت باشه نرو توی رابطه، ازدواج!یه بار که پرسیدم یعنی چی، گفت یعنی مثل بچه ای که از گوشت و پوست و استخون خودته باشه برات، نه خوبشو، نه بدشو، نه خوشگلشو، نه زشتشو، نه داراشو، نه فقیرشو حاضر نباشی با کس دیگه‌ای عوض کنی، هر عیب و ایرادیم که داشته باشه دلت نخواد یکی بهترشو بیاری به جاش، چون برات بهترینه در هر حالتی.‌‌..وقتی ازدواج کن که مطمئن باشی می‌تونی توی سختیا، نداریا، مریضیا، گرفتاریا مثل یه مادر بمونی به پای آسمون ابری و آفتابی زندگیِ طرفت، گاهی عینک آفتابی بزنی، گاهیم چتر بگیری دستت!:))
من بعد زایمانم یهوتمام سیاهی های بدنم سفیدشد اصن باورکردنی نیست ولی واقعیته

عه خوش به حالت😀😀

نمیدونم چجوری پولش میخواد جور بشه خیلی استرس گرفتم میشه برا جور شدن جهیزیه ام صلوات بفرستین😳
بنظرم شوهرادم بایداز خودادم گندمی ترباشه اگه چیزب گفت لگیم خودت بهتری مگه😂😂 همین که فهمیدیم تنهان ...

من شوهرماز من سبزه تره  وزنشم بالاس 

دوستم گف رژيمش بده خوش اندام شه من دارم شوهرمو رژيم ميدم 

گفتم اتفاقا من دارم ميدم بخوره بد هيكل شه كسي باهاش دوست نشه🤣🤣🤣🤣

+پيتزا يا عشق🍕                                                   - دوتا سس اضافه هم بده رفيق☺️
اره مرغي  افتضاح خشكه   راهكاري بلدي عزيزم ممنون ميشم😻

فقط میدونم قبل از اینکه بری حموم بدنتو با یک روغن مث روغن نارگیل اصل یاکنجد چرب کن تو حموم بدنتو باصابونای قوی نشور باصابون بچه بشور بعد از حموم هم کمی اونقسمتاروچرب کن.جای سفت نشین زیرت دشک ابری بنداز

من بعد زایمانم یهوتمام سیاهی های بدنم سفیدشد اصن باورکردنی نیست ولی واقعیته

تو يكي از برگزيدگان خدايي😧😂

+پيتزا يا عشق🍕                                                   - دوتا سس اضافه هم بده رفيق☺️