2777
2789
عنوان

پوست زشتم 😞

| مشاهده متن کامل بحث + 3976 بازدید | 193 پست
شوهرت مگه سفیدبرفی هست ک اینقدر ناراحتی یا بهت چیزی گفته به روی خودت نیاراونم یبارنپرسه بعد نره توذ ...

منكه شوهرم چيزي نميگه جفتمون سبزه ايم خودم افتادم تو فكر

+پيتزا يا عشق🍕                                                   - دوتا سس اضافه هم بده رفيق☺️
مشکلت چیه عزیزم؟

خاستگارم که فامیل بودو بخاطر اینکه از پوستم خجالت میکشیدم رد کردم با اینکه هر دو علاقه داشتیم ،خاستم تصوراتش خراب نشه😄😅ولی النم ۱۰ سالی میشه با کسی که از قبل ندیده بودمش ازدواج کردم و راضیم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم صورتم پر کک و مک روی پاهام هم ترک پوستی داره😟😢😧

خودایا ینی میشه من علوس بشممم👰👰 وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ

ژن برتر 

مامانم همیشه میگه تا وقتی یکیو پیدا نکردی که برات مثل بچه‌ت باشه نرو توی رابطه، ازدواج!یه بار که پرسیدم یعنی چی، گفت یعنی مثل بچه ای که از گوشت و پوست و استخون خودته باشه برات، نه خوبشو، نه بدشو، نه خوشگلشو، نه زشتشو، نه داراشو، نه فقیرشو حاضر نباشی با کس دیگه‌ای عوض کنی، هر عیب و ایرادیم که داشته باشه دلت نخواد یکی بهترشو بیاری به جاش، چون برات بهترینه در هر حالتی.‌‌..وقتی ازدواج کن که مطمئن باشی می‌تونی توی سختیا، نداریا، مریضیا، گرفتاریا مثل یه مادر بمونی به پای آسمون ابری و آفتابی زندگیِ طرفت، گاهی عینک آفتابی بزنی، گاهیم چتر بگیری دستت!:))
ای خداااا.منم همین مشکلو دارم.شوهرم کم کم داره ازم زده میشه.بعد زایمان چاق شدم.نمیتونم وزن کم کنم.بد ...

مگه شوهرت چی میگه بهت؟چون گفتی داره زده میشه

من مامان کنجدم   Thank God..my wish comes true 2017......baby...2018
منم16کیلو اضافه وزن دارم و متاسفانه تا سال دیگه که پسرمو از شیر بگیرم انشاالله هیچ حرکتی نمیتونم بزن ...

ورزش ک میشه کرد

دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1501234/مراقبهای-پوست-وتوصیه-های-شیوانا

🧲🧲🧲🧲موسس تاپیک جذب ثروت🧲🧲🧲🧲🧲https://www.ninisite.com/discussion/topic/6931139/%d8%a8%d8%a7%d8%b2%db%8c-%d9%81%d8%b1%d8%a7%d9%88%d8%a7%d9%86%db%8c-%d8%ab%d8%b1%d9%88%d8%aa-%d8%a8%d8%af%d9%88%d9%88%d9%88%d9%88-%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%a7%d8%a7%d8%a7%d8%a7-%d8%b3%d8%b1%db%8c%d8%b9?page=1

هیچ کاری نشد نداره ب خودت انرژی مثبت بدین .ب خوتون احترام میزارین .ب خدا زیبایی ی سری هام ب خاطر اعتماد بنفس زیادشونه

مامانم همیشه میگه تا وقتی یکیو پیدا نکردی که برات مثل بچه‌ت باشه نرو توی رابطه، ازدواج!یه بار که پرسیدم یعنی چی، گفت یعنی مثل بچه ای که از گوشت و پوست و استخون خودته باشه برات، نه خوبشو، نه بدشو، نه خوشگلشو، نه زشتشو، نه داراشو، نه فقیرشو حاضر نباشی با کس دیگه‌ای عوض کنی، هر عیب و ایرادیم که داشته باشه دلت نخواد یکی بهترشو بیاری به جاش، چون برات بهترینه در هر حالتی.‌‌..وقتی ازدواج کن که مطمئن باشی می‌تونی توی سختیا، نداریا، مریضیا، گرفتاریا مثل یه مادر بمونی به پای آسمون ابری و آفتابی زندگیِ طرفت، گاهی عینک آفتابی بزنی، گاهیم چتر بگیری دستت!:))
منظورت از سوراخ سوراخ پوست مرغیه؟ببین پوستش خشک نیس؟بعد حموم چربش کن...وهم اینکه فکر کنم طبع بدنت خش ...

اره مرغي  افتضاح خشكه  

راهكاري بلدي عزيزم ممنون ميشم😻

+پيتزا يا عشق🍕                                                   - دوتا سس اضافه هم بده رفيق☺️
منكه شوهرم چيزي نميگه جفتمون سبزه ايم خودم افتادم تو فكر

بنظرم شوهرادم بایداز خودادم گندمی ترباشه اگه چیزب گفت لگیم خودت بهتری مگه😂😂

همین که فهمیدیم تنهانیستیم این خودس اعتمادبنفسه....😂😂

منكه روم نميشه شلوارمو در بيارم بنده خدا ميترسه💩😆🤦🏻‍♀️

غریبه هست دیگه بابا آشنا نیست که

این همه آدم قسمت بیکینی رو لیزر میکنن تو هم یکی از اونا

I am a queen because I have a cute mad king