دوستان خواهرم یک خواستگار داشتن چندسال پیش خودش خیلی آدم خوبی بود ولی مادر بشدت کنترل گری داشت به حدی که جلسه خواستگاری همه فهمیدن و تو تحقیقاتمون هم تموم همسایه ها گفتن. حتی همون جلسه که اومدن خونمون و رفتن خواستگار پیغام داد به خواهرم که مامانم گفته روسریت قشنگ نبود. من مانع ازدواج خواهرم شدم یعنی مدام بهش گوشزد میکردم مامانش زندگیتو خراب میکنه و این آقا هم بدون مامانشون یک لیوان آب نمیخورن.به حدی که دامادش هم باهاش رفت و آمد نمیکرد. الان پشیمونم چرا مانع شدم چون اخلاق خواستگار خوب بود. کار اشتباهی کردم؟
تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم
خوب کاری کردین پسر بچه ننه ازش شوهر در نمیاد کسی ک اجازش دست یکی دیگه باشه نمیتونه مسئولیت ی زندگی رو قبول کنه
اگه تونستین یه صلوات برا فروش بیشتر برام بفرستین ۵ تا براتون میفرستم💚) خدایا هرچه را دوست داشتم از من گرفتی، بهر چه دل بستم، دلم را شکستی، بهر چیز عشق ورزیدم آنرا زائل کردی، هر کجا قلبم آرامش یافت تو مضطرب و مشوش کردی، هر وقت دلم بجایی استقرار یافت تو آواره م کردی، هر زمان به چیزی امیدوار شدم تو امیدم را کور کردی... تا به چیزی دل نبندم، و کسی را به جای تو نپرستم و در جایی استقرار نیابم و به جای تو محبوبی و معشوقی نگیرم و جز تو به کسی دیگر و جایی دیگر و نقطه ای دیگر آرامش نیابم و فقط تو را بخوانم و تو را بخواهم و تو را پرستش کنم و تو را بجویم...
بعدا پشیمون شدم اگر هیچوقت ازدواج نکنه از چشم من میبینه.
یا ذره عقل تو کلش باشه دستتم میبوسه
تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم
ولی ازم ناراحته 😔میگه سنم رفت بالا ازدواج نکردم بخاطر دخالت بقیه... ولی به من اشاره مستقیم نمیکنه و ...
اونی که طبق نظر مادرش باشه نمیتونه مستقل شه