2777
2789
عنوان

خصوصیات پسر مامانی چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 652 بازدید | 35 پست
وای به نظرم خیلی بده. منم حرفتونو قبول دارم ولی به نظرتون ممکنه اگر خواهرم با سیاست رفتار می‌کرد میت ...

محبت کردم و توقعی شدن و تبدیل شد به وظیفه 

فکرنکنه اینجور آدما درست بشن ذات تغییر نمیکنه ذاتشون بده این خانم 

🔹️🔷️ یوسف گمگشته بازآید به کنعان غم مخور🔹️🔷️💙🦋

نه اتفاقا خدا رو شکر برای ازدواجش بگو سوره احزاب بخونه انشالا بختش میاد سراغش

ممنونم عزیزم مرسی که بهم دلداری دادین. چشم حتما میگم.امیدوارم شما هم خوشبخت و عاقبت بخیر بشین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

محبت کردم و توقعی شدن و تبدیل شد به وظیفه فکرنکنه اینجور آدما درست بشن ذات تغییر نمیکنه ذاتشون بده ا ...

راست میگی عزیزم. من اصلا به این قسمت این قضیه توجه نکردم که بعدا محبت کنه میشه وظیفه و اصلا نمیدونه محبت چیه 

ممنون بابت دلداریتون عزیزم ولی خواهرم بچه نبود 35 سالش بود و من ازش کوچکتر بودم ولی حس کردم این زندگ ...

اره 

ادم وقتی از جوونی یه روشیو پیش بگیره تا دم مرگ ادامه میده

من اصلا بهت پیشنهاد نمیکنم 

مهمترین چیز برای دختر و پسر تو ازدواج استقلال فکریو ایناست 

نه دختر باید خیلی تحت سلطه مادرش باشه نه پسر

هرچقدر بیشتر توضیح میدی بیشتر مطمئن میشم که خوب کاری کردی ردشون کردی.تو ۴۰ سالگی هنوز چشمش به دهن ما ...

ممنونم ازینکه راهنمایی کردین عزیزم، دقبقا منم ناراحت همین بودم که 40 سالش بود مثلا رئیس یک شزکت بود و مستقل بود و اصلا نمیتونست تصمیم برای زندگیش بگیره و همش میگفت هرچی که مامانم بگه. من اصلا کیس مناسبی نمیبینمش.چشم عزیزم همه تلاشمو میکنم. فعلا که موفق نشدم ولی امیدم به خداست ان شاء الله خدا کمک کنه و بتونم کاری کنم 

اره ادم وقتی از جوونی یه روشیو پیش بگیره تا دم مرگ ادامه میدهمن اصلا بهت پیشنهاد نمیکنم مهمترین چیز ...

آفرین درسته. پسره هم تا 40 مامانش براش تصمیم گرفت بقیه تصمیم زندگی رو هم مامانش میگیره. 

استقلال که هیچی نداشتن حتی پدر پسره هم میگفت فرمانده خونمون، خانممه.