2777
2789
عنوان

خصوصیات پسر مامانی چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 652 بازدید | 35 پست
زندگی با این آدما سخته

خیلی سخته منم متاهلم و میدونم اگر شوهر اینطوری باشه خیلی سخته ولی از طرفی خواهرم خواستگار مناسب دیگه ای نداره وخواستگار داره ولی نمیشه روشون حساب کرد. این آقا تنها کسی بود که خیلی به خواهرم احترام میذاشت الان میگم شاید خواهرم میتونست کوتاه بیاد یا سیاست خاصی رو در پیش می‌گرفت کاشکی من حرف نمیزدم 

اونی که طبق نظر مادرش باشه نمیتونه مستقل شه

بله دقیقا درسته، حتی یادمه که خواهره پسره به مامانش گفت مامان دخالت نکن من بخاطر دخالت‌های تو رفتم برای زندگی از تهران رفتم بندرعباس. زندگی داداشو بازی نگیر 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتی گفت مهریه رو مامانم تعیین کرد 20 سکه من خیلی ناراحت شدم نه بخاطر مهریه، بلکه بخاطر نظرش و اجازه ...

وا عزیزم این خود مادرشوهر سابق من بوده 

کجایی بودن ؟ 

🔹️🔷️ یوسف گمگشته بازآید به کنعان غم مخور🔹️🔷️💙🦋

من که بخاطر کارای مامانش جدا شدیم از هم مشهدی نبودن ولی دقیقا همین خصوصیاتو داشتن

واقعا خیلی بده. من رفتار مامانشو میدیدم حیلی حرص میخوردم ولی خواهرم یکجورایی منو مقصر مجردیش میدونه. خیلی کلاس میذاشتن و اینکه روز خواستگاری یک ثانیه با ما حرف نزدن فقط با بابام حرف می‌زد. خانمه با همه خانما مشکل داشت. پسرشم عین کوچولوها مدام میگفت مامان قبول کن. مامانش هم به پسرش گفت که به خواهرم یگه که باید حتما دنبال یک کار خوب بگرده و پیدا کنه و بدش میاد عروسش خونه دار باشه 

واقعا خیلی بده. من رفتار مامانشو میدیدم حیلی حرص میخوردم ولی خواهرم یکجورایی منو مقصر مجردیش میدونه. ...

وای دقیقا خود خود مادرشوهر سابقم بود با همه خانما فامیلاشون قطع ارتباط بود و در کل حرفاش همش ضدزن بود 

با اون‌ یکی عروسش هم مشکل داشت 

بهترین کارو در حق خواهرت کردی.اگه وارد اون زندگی میشد به شما و پدر ومادرت میگفت من بچه بودم نمی فهمیدم شما چرا بهم نگفتین این بچه ننه ست بدون اجازه مادرش آب نمیخوره

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 
وای دقیقا خود خود مادرشوهر سابقم بود با همه خانما فامیلاشون قطع ارتباط بود و در کل حرفاش همش ضدزن بو ...

این خانم هم با همه فامیلهای شوهرش با خانمها قهر بود و از زنا بیزار بود فقط با دوتا از خواهراش خوب بود. اصلا نمیتونست تو صورت خانما هم نگاه کنه. ولی خیلی پسره خوب بود. عذاب وجدان دارم چرا دخالت کردم

پسر مامانی 

هر چی مامانش بگه گوش میده 

الویت زندگیش مادرشه 

بنظر من تو همه تصمیماتش با مادرش مشورت میکنه

ممکنه هنوز استقلال نداشته باشه از لحاظ فکری 

از مامانش پول بگیره

مثلا پسفردا بگی بریم مسافرت میگه بزار از مامانم بپرسم یا شایدم اونم بیاره 

چنین پسری که تا الان مادرش برای زندگیش تصمیم گرفته 

اگه ازدواج کنه مادرشم برای زندگی مشترکشم تصمیم میگیره و روی زندگیشون سلطه داره

بهترین کارو در حق خواهرت کردی.اگه وارد اون زندگی میشد به شما و پدر ومادرت میگفت من بچه بودم نمی فهمی ...

ممنون بابت دلداریتون عزیزم ولی خواهرم بچه نبود 35 سالش بود و من ازش کوچکتر بودم ولی حس کردم این زندگی، زندگی نمیشه. مگه میشه پسر تو سن 40 سالگی بگه مامانم باید مهریه تعیین کنه. مامانم بگه کجا خونه اجاره کنیم. مامانم بگه کجا بریم و چی بپوشی. حتی مامانم اجازه نمیده خونه دار باشی 

پسر مامانی هر چی مامانش بگه گوش میده الویت زندگیش مادرشه بنظر من تو همه تصمیماتش با مادرش مشورت میکن ...

وای به نظرم خیلی بده. منم حرفتونو قبول دارم ولی به نظرتون ممکنه اگر خواهرم با سیاست رفتار می‌کرد میتونست باهاشون دوست بشه؟ پسرش از لحاظ مالی مستقل بود ولی از لحاظ فکری اصلا. الان میگم شاید اگر خواهرم خیلی به مامانه محتبت می‌کرد، مامانش کوتاه میومد. الان مدام بهم یاد آوری میکنه که دخالت دیگران نذاشته 

این خانم هم با همه فامیلهای شوهرش با خانمها قهر بود و از زنا بیزار بود فقط با دوتا از خواهراش خوب بو ...

نه اتفاقا خدا رو شکر 

برای ازدواجش بگو سوره احزاب بخونه انشالا بختش میاد سراغش

ممنون بابت دلداریتون عزیزم ولی خواهرم بچه نبود 35 سالش بود و من ازش کوچکتر بودم ولی حس کردم این زندگ ...

هرچقدر بیشتر توضیح میدی بیشتر مطمئن میشم که خوب کاری کردی ردشون کردی.تو ۴۰ سالگی هنوز چشمش به دهن مادرش بود زندگی با اینجور آدما طاقت فرساست آخرش دیوونه میشی سر به کوه و بیابون میذاری.بابت کوچکترین چیزی باید از مادرش اجازه میگرفت خواهرت.

حالا اون که گذشت تموم شد از این به بعد اگه میتونی غیرمستقیم یه کاری واسه ازدواج خواهرت بکن خانواده خوب میشناسی معرفی کن

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️