2777
2789
عنوان

فیلر لب

128 بازدید | 15 پست

با کلی تحقیق یجای مثلا خوب پیدا کردم ۱۰ روز پیش فیلر زدم الان وضع لبم اینه.

ب خودشون هم پیام دادم گفتن بعد از ۱ ماه ورم میخوابه

چندروزه همین شکلیه تغییری نکرده

تجربه مشابه داشتین؟درست میشه؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خانما تا ۲ هفته ورم دارین و تا ۱ ماه طول میکشه لب فرم اصلی بگیره.قرص پردیزلون روزی یک عدد و سفالکسین بعد از تزریق برای حلوگیری از ورم و عفونت بخورین.مصرف اب زیاد توصیه میشه که فیلر توی لب باد کنه و خوب جا بیفته.

نمیدانم کجا...اما اگر جایی بود...حتما میرفتم🚶‍
خانما تا ۲ هفته ورم دارین و تا ۱ ماه طول میکشه لب فرم اصلی بگیره.قرص پردیزلون روزی یک عدد و سفالکسین ...

مسئله اینه ک بادش خوابیده کامل.سمت چپ رو انگار هیچی نزدم .سه روزه سمت راست تغییر نکرده اگه ورم بود باید ی کوچولو کوچیکتر میشد دیگه

مسئله اینه ک بادش خوابیده کامل.سمت چپ رو انگار هیچی نزدم .سه روزه سمت راست تغییر نکرده اگه ورم بود ب ...

۲ هفته بعد تزریق برای ترمیم باید بری بهت نگفته؟چون روز اول ممکنه بعضی جاها قرینه نشه و توی ترمیم ک ورم میخوابه مشخص میشه کجا ها اوکی نیست باید مجدد تزریق کنه 

۲ هفته بعد تزریق برای ترمیم باید بری بهت نگفته؟چون روز اول ممکنه بعضی جاها قرینه نشه و توی ترمیم ک و ...

۱ ماه بعد گفته...سمت راست اصلا بدفرمه شبیه تزریقای ناموفق شده یک درصد هم شبیه کارهای پیجش نیست.بخواد ترمیم هم کنه چپ رو میزنه ک مثل راست گلوله و زشت میشه دیگه🥲

۱ ماه بعد گفته...سمت راست اصلا بدفرمه شبیه تزریقای ناموفق شده یک درصد هم شبیه کارهای پیجش نیست.بخواد ...

اصلا ترمیم بعد ۱ ماه نی.بعد ۲ هفتس.من کلینیک کارمند بودم بهترین پزشکا بعد ۲ هفته ترمیم میکنن

اصلا ترمیم بعد ۱ ماه نی.بعد ۲ هفتس.من کلینیک کارمند بودم بهترین پزشکا بعد ۲ هفته ترمیم میکنن

خودمم حس میکنم از سرباز کردن.میگه تا ی ماه ورم داره.اخه ورمم اینهمه؟خدا نگذره ازشون 

2790
2778
2791
2779
2792