بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه برا من که درست شد البته من فقط جلو مشکل بوده همه فامیل هم همین بودن. نه دوست نداشتم وابسته محلول ...
ببین مطمین باش مشکل تو ارثی نبوده
چون فقط جلو سرت بوده ریزش ارثی کل مو کم میشه
مثلا شما ممکنه استرس و هورمونی بوده باشی
ولی کلا گفتی قرص سغی کن هیچ وقت از ویتامین دوری نکنی ما ایرانیا با این غذاهامون ویتامین نمیرسه بهمون
کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️
ارثی شقیقه هاتون خالیه زن ها اون چی حساب میشه؟ بنظرت شش ماهه نریخته یعنی اوکیه؟ آره راست میگی والا ...
بیین شقیقه و جلوی من خالی شه هر ریزشی جز ارثیه
ولی تو یهو ببینی موهات همه جاس خالی شده ارثیه
استرست بالا بود؟
الان روزی چند تا مثلا میریزی
کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️