2777
2789
عنوان

ریزش مو

| مشاهده متن کامل بحث + 129 بازدید | 21 پست
ریزش ارثی راهی نداره چون نمیذاره تغذیه به مو برسه ممکنه یه موقع ها خیلی خوب سه ولی روند ۲۰ سالس ریزش ...

نه برا من که درست شد البته من فقط جلو مشکل بوده همه فامیل هم همین بودن. 

نه دوست نداشتم وابسته محلول باشم  خیلی دردناکتر آخه دو هفته نزنی ریزش شروع میشه. 

بیشتر چربی سرم هست نمیزاره مو نفس بکشه میچسبه کف سر اه

💵مشاوره رایگان راجب آنلاین شاپ و کسب و کار شما . 💵 هزینه: یه دعای کوچولو برام بکن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه برا من که درست شد البته من فقط جلو مشکل بوده همه فامیل هم همین بودن. نه دوست نداشتم وابسته محلول ...

ببین مطمین باش مشکل تو ارثی نبوده 

چون فقط جلو سرت بوده ریزش  ارثی کل مو کم میشه 

مثلا شما ممکنه استرس و هورمونی بوده باشی 

ولی کلا گفتی قرص سغی کن هیچ وقت از ویتامین دوری نکنی ما ایرانیا با این غذاهامون ویتامین نمیرسه بهمون 

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

ببین مطمین باش مشکل تو ارثی نبوده چون فقط جلو سرت بوده ریزش ارثی کل مو کم میشه مثلا شما ممکنه استرس ...

ارثی  شقیقه هاتون خالیه زن ها اون چی حساب میشه؟ بنظرت شش ماهه نریخته یعنی اوکیه؟ 

آره راست میگی والا با این غذا هامون

💵مشاوره رایگان راجب آنلاین شاپ و کسب و کار شما . 💵 هزینه: یه دعای کوچولو برام بکن
ارثی شقیقه هاتون خالیه زن ها اون چی حساب میشه؟ بنظرت شش ماهه نریخته یعنی اوکیه؟ آره راست میگی والا ...

بیین شقیقه و جلوی من خالی شه هر ریزشی جز ارثیه

ولی تو یهو ببینی موهات همه جاس خالی شده ارثیه

استرست بالا بود؟

الان روزی چند تا مثلا میریزی

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

بیین شقیقه و جلوی من خالی شه هر ریزشی جز ارثیهولی تو یهو ببینی موهات همه جاس خالی شده ارثیهاسترست با ...

نه استرس نه 

کل موهامم میریخت همه جا ولی شقیقه خالی شد اول بقیه جاها معلوم نبود

الان شاید سی تا تو حموم