2777
2789
عنوان

موهای زائد

233 بازدید | 20 پست

بچه ها یک بار برای همیشه بگین برای موهای زائد لیزر،اپلیدی،یا اپلاسیون!!!؟؟؟؟

سلام بچه ها لیزر میگن ضرر داره(نظر بقیه رو گفتم..خودم نمیدونم هنوز)...

اپلیدی زیر پوستی در میاد...

اپلاسیون هم تجربه نداشتم....

از تجربه هاتون بگین..

موهام ضخیم نیست فقط میخام بعد از زدنش تیک تیک سیاه نباشه از ریشه دربیاد..

زیرپوستی هم نداشته باشم..

لیزر بزرگترین لطفی بود که در حق خودم کردم. البته اگه برمیگشتم به سن نوجوونی دوست داشتم یکی بود میگفت مرتب برو اپیلاسیون موهات ضعیف و کم میشه.ولی چون شیو کرده بودم همیشه واقعا لیزر خیلی راحتم کرد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام

من تجربه ی اپیلاسیون رو داشتم، پوستم مرغی شد و زیر پوستی بصورت وحشتناک داشتم.

لیزر رفتم برای قسمتی از بدن که الان دوباره در میاد و من نمیرم، از وقتی لیزر رفتم فس شدم و بشدت بی حال، اونقدر انرژی داشتم که اصلا خسته نمیشدم اما الان همیشه خسته ام چون مواد زائد از بدن خارج نمیشه، خواهش میکنم لیزر نرین ،من اگه عقل الانم رو داشتم هرگز نمیرفتم لیزر.

اپیلیدی هم مثل اپیلاسیون بودم، پوست مرغی و زیر پوستی.

بهترین روش همون استفاده از موبر مذهبی هست. منم استفاده نمیکنم اما شما استفاده کن، من از تیغ استفاده میکنم گاهی

لیزرضرری نداره، برای بار دو هزارم

لیزر چند ساله رواج پیدا کرده هنوز زوده که معایبش بیرون بزنه

💍❤️{کاربر قدیمی} یا لثارات الخامنه ای✊🏻منطـق الطـیر تـرین مـغلطـه مـطلق من ؛منطقت منتقـم منطقه عشـق من است ❤️عشق در فراق اگر زنده بماند عشق است،در وصالش که همه مدعی اند🫠

الان دیگه موی زائد رشد نمیکنه؟

زیر بغل و پاهام سالی یکبار یا حداکثر دوبار لیزر نیاز داره. همونم نرم چیزی نیست که پیدا باشه موی نازکه فقط. بیکینی هم نازکه مشکلی ندارم باهاش سالی یبار میرم فوقش برا تمدید. دست فقط یکم اذیت میکنه که اونم شیو کردنش راحته. دست مجبورم سالی چهار بارو برم

هم ليزر خوبه

هم اپلاسيون(چون موهات ميگي كمه)

ولي خب واسه بيكيني از نظر شرعي ليزر حرامه. مگر اينكه جاهايي بري كه ميدن خودت ليزر كني

سلامتي و تعجيل فرج امام زمان صلوات. اگر سوال شرعي داري حتما بزن اين شماره. حرم امام رضا(ع). ٠٥١٣٢٠٢٠

سلاممن تجربه ی اپیلاسیون رو داشتم، پوستم مرغی شد و زیر پوستی بصورت وحشتناک داشتم. لیزر رفتم برای قسم ...

چه ربطی داره لیزر به فس شدن والا من که راضیم من از اول نوجوانی با اپیلیدیو مومک و کرم موبر همش کار کردم موهام زیاد نبود هنونم کرکی شد بعد برای لیزر اقدام کردم گفت باید یه مدت تیغ بزنی الان ۸ ساله لیزر کردم اگه اشتباه نکنم خیلی راضیم وقتمم هر چند وقت یبار نمیزارم برای تمیزکاری

چند ساله؟! خالهٔ من بیشتر از ده ساله داره میره فعلا هم که هیچ چیزیش نشده دو تا هم بچه داره😂

این همه مقاله و رفرنس هست که لیزر عوارضی نداره، نمیدونم شما با چه استدلالی میگید عوارض داره.

به نی نی یار قول دادم بحث تعلیق دار نکنم. اینجا میزنم توی چشمم باشه و یادم بمونه| "کویر خود ماندن و روئیدن از هیچ هنر هست🌱✨️"

بابا لیزر که خیلی وقته هست هزار نوع تحقیقاتم روش انجام شده. اگه سبک زندگی ناسالمی داشته باشی یا ارثی چیزی که منجر به غده سرطانی بشه لیزر میتونه تحریکش کنه همونجور که مام زیربغل و کافئین و اینجور چیزا تحریک میکنه. ولی اینجوری نیست که هیچیت نباشه از لیزر مریض شی. حالا البته من متخصص نیستم هرکی خواست بره با دکتر مشورت کنه بره