2777
2789
عنوان

آشتی کردن

179 بازدید | 23 پست

با داداشم یک ساله قهرم و تقصیر اونم بوده و معذرت خواهی نکرده امروز مامانم اینا اصرار کردن اومد تبریک بگه بلند شو بوسش کن اشتی کنین دیگه ولی اومد من بلند نشدم بعد مامانم دست داداشمو گرفت گفت بوسش کن گفت این ک.ثافت اصلا خواهر من نیست من اصلا دلم نمیخواد ببینمش بیشعورو بعدم دعوام کردن که چرا بلند نشدی گفتم نه اینکه فکر میکنین من برادری دارم 

الان ناراحتم کارم اشتباه بود؟خب حق داشتم تا معذرت خواهی نکنه چرا باید آشتی کنم

وزن فعلی:۴۵وزن تا آخر فروردین:۴۷ وزن تا آخر اردیبهشت:۴۹ وزن تا آخر خرداد:۵۱،وزن تا آخر مرداد:۵۳استاپ وزن و حتی کاهش به دلایلی تا اوایل شهریور،اواخر شهریور:۵۳ وزن تا آخر مهر:۵۵،وزن تا آخر آبان:۵۷ و ثابت نگه داشتنش

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

پیامش بده

تقصیر اون بوده من هنوز بعد یکسال ناراحتم از کارش به نظرم حداقل لیاقت یه معذرت خواهیو داشتم

وزن فعلی:۴۵وزن تا آخر فروردین:۴۷ وزن تا آخر اردیبهشت:۴۹ وزن تا آخر خرداد:۵۱،وزن تا آخر مرداد:۵۳استاپ وزن و حتی کاهش به دلایلی تا اوایل شهریور،اواخر شهریور:۵۳ وزن تا آخر مهر:۵۵،وزن تا آخر آبان:۵۷ و ثابت نگه داشتنش

بلندنشدی غرورش شکس

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقــــت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامـــه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

اره باید بلند میشدی

من هنوز ناراحتم ازش🫠

تقصیر اون بوده من هنوز بعد یکسال ناراحتم از کارش به نظرم حداقل لیاقت یه معذرت خواهیو داشتم

دیگه تمومش کن اون برادرته دشمنت که نیست

صدای قلب من چرا...غمت نمی کشد مرا...چرا هنوز ادامه داری...🖤

بعدپدربرادربزرگترین حامی یک زنه پس سرچیزای الکی این موقعیت روازدست ندین

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت راه محضررونشونت میده نه بدبختیاشومردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

بلندنشدی غرورش شکس

وقتی که یکسال پیش داشت جلوی همه تحقیر میکرد منو و میزد غرور من نشکست؟حداقل لیاقت یه معذرت خواهیو شاید داشتم

دیگه تمومش کن اون برادرته دشمنت که نیست

ولی من هنوز دلم ازش شکسته

ببخشید ولی کینه‌ای هستی تا همینجا هم که اومده جلو یعنی معذرت خواسته چرا آنقدر سخت می‌گیری

نه واقعا نیستم ولی شاید این یه مورد آره چون هرچی از بقیه دیدم داداشاشون ازشون حمایت کردم و دوسشون داشتن ولی داداش من فقط زدن و شکستن غرورم نصیبم میشد