2777
2789
عنوان

آشتی کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 23 پست
بعدپدربرادربزرگترین حامی یک زنه پس سرچیزای الکی این موقعیت روازدست ندین

هیچ وقت هیچ حمایتی ازش ندیدم

وزن فعلی:۴۵وزن تا آخر فروردین:۴۷ وزن تا آخر اردیبهشت:۴۹ وزن تا آخر خرداد:۵۱،وزن تا آخر مرداد:۵۳استاپ وزن و حتی کاهش به دلایلی تا اوایل شهریور،اواخر شهریور:۵۳ وزن تا آخر مهر:۵۵،وزن تا آخر آبان:۵۷ و ثابت نگه داشتنش

خدا میدونه چ حرفی زده ک انقد عمیق دلتو شکونده

میفهمم چی میگی

جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم......آقایون باردار نینیسایت درخواست ندن هم اسکرینشو نشون نینیار میدم هم توی همه تاپیکا تگتون میکنم

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

هیچ وقت هیچ حمایتی ازش ندیدم

بایدبلدباشی حمایتشوبخری 

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت راه محضررونشونت میده نه بدبختیاشومردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

اومده اشتی کنه خب

من هیچی ارش نمیخوام هیچی فقط یکبار معذرت خواهی کنه همین دلم باهاش صاف نمیشه هیچجوره

وزن فعلی:۴۵وزن تا آخر فروردین:۴۷ وزن تا آخر اردیبهشت:۴۹ وزن تا آخر خرداد:۵۱،وزن تا آخر مرداد:۵۳استاپ وزن و حتی کاهش به دلایلی تا اوایل شهریور،اواخر شهریور:۵۳ وزن تا آخر مهر:۵۵،وزن تا آخر آبان:۵۷ و ثابت نگه داشتنش

خدا میدونه چ حرفی زده ک انقد عمیق دلتو شکوندهمیفهمم چی میگی

مرسی🫠💔

من هیچی ارش نمیخوام هیچی فقط یکبار معذرت خواهی کنه همین دلم باهاش صاف نمیشه هیچجوره

هعی پس کار تمومه

بای بای کنین همو

بآ مَن دَرموُرِدِه آیَندِه بَرنآمِه نَریز مَن شآیَد هَمین فَردآ اَز پَنجِرِه پَریدَم پآیین🎀

بایدبلدباشی حمایتشوبخری

نمیخوام حمایتشو فقط اذیتم نکنه هیچی ازش نمیخوام

اون دیگه بسپار بخدا

نه واقعا دلم نمیخواد هیچ اتفاق بدی براش بیفته خدا بهترینارو نصیبش کنه و همیشه دلش شاد باشه ولی فقط دردش مال من خدا ببخشه اونو

نه واقعا دلم نمیخواد هیچ اتفاق بدی براش بیفته خدا بهترینارو نصیبش کنه و همیشه دلش شاد باشه ولی فقط د ...

ای شیطون😅

صدای قلب من چرا...غمت نمی کشد مرا...چرا هنوز ادامه داری...🖤