میدونم نمیشه یک نسخه برای همه پیچید ولی خیلی افراد رو دیدم که با خانواده شلوغ وصلت کردن پشیمون هستن کاش قبل ازدواج این افراد رو دیده بودم شوهرم آدم بدی نیست یکسری اخلاق های خاص و بچه ننه ای داره ولی خوب در کل خیلی بد هم نیست ولی امان از خانواده اش من شاغلم بقیه خانم های فامیل شوهرم خانه دار مادرشوهر پرتوقع فقط توقع داره و جالبیش اینه که بقیه خانم ها منظورم جاری ها از اینکه مادرشوهر ناراحت بشه کل کارهاش حتی کشاورزیش رو انجام میدن و مادرشوهر منم درکی نداره که من شاغلم تایم استراحتم و تعطیلی هم میخوام استراحت کنم وقتی میبینم بقیه میان شروع میکنه به مسخره کردن و تیکه انداختن به من و میخنده و کلا من رو گذاشته کنار حقیقتا ناراحت میشم دوست دارم رفت و آمد نکنم ولی به خاطر شوهرم نمیشه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمیفهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانوادهی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.
منم تک فرزندم و خونواده شوهرسابقم پرجمعیت بودن۷ تا خواهربرادر بودن
یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترینباش!♣️♠️
خانواده شوهرم ۳بچه اند اما خاله دایی عمو زیاد دارن و باهمه ارتباط دارن و من بیجاره که خونه مادرشوهر طبقه بالاشونم
یه دل میگه برم برم یه دل میگه نرم نرم طاقت نداره دلم دلم بی تو چه کنم پیش ای عشق زیبا زیبا خیلی کوچیکه دنیا دنیا با یاد تو ام هرجا هرجا ترکت نکنم سلطان قلبم توهستی توهستی دروازه های دلم را شکستی شکستی پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی با من پیوستی
ببین وقتی خانواده شلوغه یک نفر یک کاری انجام میده توسط خانواده شوهر مقایسه میشی ولی تو خانواده کم جمعیت مثلا همکار من فقط یک خواهر شوهر داره با کی میخواد مقایسه بشه هیچکس
خب بشینین خونه باباتون،دست از سر پسرای مردم بردارین،
دیگه شور همه چیزو در اوردین
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔