2777
2789
عنوان

با خانواده شلوغ وصلت نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 971 بازدید | 57 پست
نه شوهر من دوس‌داشت من برم خونشون به مامانش کمک کنم.منم نمیرفتم

آها اینجا برعکسه همینجوری خونشون خبری نبود بخاطر شاغل بودن پدر و مادرش الان که دیگه جدا شدن هر کدوم یه خونه دیگه هستن دیگه بدتر شده

سلامتی خونواده🥂که گاهی پناهی در برابر طوفانه و گاهی خود طوفان…

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا من چی که کلا ۸نفریم ولی...۷تا خواهر داره و کلی خواهرزاده که هممممش در رفت وامدن..یعنی یبار نشد ...

من هشت ساله دارم اینکار رو میکنم حرص میخوره خیلی زیاد برای همین وقتی جمع میشیم میخواد منو مسخره کنه بخنده تا اون حرص خوردن قبلیش جبران بشه 

ربطی نداره مادرشوهری بخاد گیر بده میده. شمام وقتی شوهرتو قبول کردی خانوادشم باید قبول داشته باشی نه ...

دارم میگم عزیزم اشتباه کردم اگه به عقب برگرده با خانواده پرجمعیت وصلت نمیکنم 

ولی ما خیلی خلوتیم و همیشه تنها بودم دلم میخواد برم خانواده شلوغ ولی مهربون خیلی خوبه🥲

اگه مهربونم باشند خوبه ولی مادرشوهر من اوایل عقد چون شوهر من بچه آخر بود فکر میکرد من هوو اونم یک حرکت هایی می زد فکر کن اوایل عقد لباسش رو می اومد جلو شوهر من در می آورد اولین بار رفتیم سینما زنگ زد به شوهرم دعوا راه انداخت 

اگه مهربونم باشند خوبه ولی مادرشوهر من اوایل عقد چون شوهر من بچه آخر بود فکر میکرد من هوو اونم یک حر ...

وای🥲 این اخلاقش بده عزیزم ربطی به شلوغ بودن خانواده نداره اطرافیانمون چند مورد دیدم خانواده پسره ۴ نفرن ولی بازم طلاق گرفتن باید خانواده خوب و اصیلی باشن که اختلاف پیش نیاد🥺

با خانواده ی شلوغ وصلت نکنینبا تک پسر وصلت نکنینبا پسری که خواهرشوهر مجرد داره وصلت نکنینبا پسری که ...

عزیزم شما برو با هرکس که دوست داری ازدواج کن من صرفا تجربه خودم رو از ازدواج گفتم حالا نمی‌دونم چرا به تو فشار اومده ؟

2790
2778
2791
2779
2792