2777
2789
عنوان

مادرشوهر

714 بازدید | 58 پست

شوهرم امروز خونه مادرشوهرم نذاااشت دست به سیاه سفید بزنم تا پا میشدم میگفت بشین میومد بغلم میکرد دستشو مینداخت دور کتفم امروز خیلی خوب بود مادر شوهرم داشت میترکید از حسودی ، گفتم حس خوبمو باهاتون تقسیم کنم☺️☺️☺️

خدایا به دلم ارامش بده تا به شوهرم اعتماد کنم منه شکاک😭 اونم اگه چشاشو مثل پنکه سقفی تو خیابون چرخوند از کاسه درار😌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی میشد حالا یکم کمک میکردین.فکر کنین خونه مادرتونه و عروستون نشسته خوشتون میاد؟

دوست و دشمنو باید موقع تقسیم                           ته دیگ سیب زمینی شناخت😀😁                        به هیچ معیار دیگه ای اعتنا نکنید😌✋                      تاکید میکنم.هیچ معیاری😌🙃                           

تا میتونی شادی کن که فردا بری اونجا دیگه این مدل رفتار از شوهرت نمیبینی ...آموزش های لازم هم اکنون در اشپزخانه برقرار است 

مادر آفریده شد تا جمعه ها کسی باشد دلش تنگمان شود، آفریده شد تا دل ببرد از ادمی و اگر نباشد جای خال اش زندگی را خالی کند از سکنه... آفریده شد تا دستهایش هر غذایی را خوشمزه، هر دردی را التیام، هر دعایی را مستجاب و هر زندگی را بخیر کند.... مادر زندگی در کنارت چقدر زیباست