2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 714 بازدید | 58 پست
حالا فاز شوهرت چی بود؟چیزی زده بود؟

نمیدونم 😂😂

خدایا به دلم ارامش بده تا به شوهرم اعتماد کنم منه شکاک😭 اونم اگه چشاشو مثل پنکه سقفی تو خیابون چرخوند از کاسه درار😌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سریع به شوهرت تافت میزدی دیگه از اون حالت خارج نشه😅

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ

ساقی شوهرت کیه؟😂😂😂😂

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹
چی میشد حالا یکم کمک میکردین.فکر کنین خونه مادرتونه و عروستون نشسته خوشتون میاد؟

دقیقا من هم خونه مادرشوهرم به همین دلیل کار می کنم

فضای مجازی و فضای واقعی به من نشون که   هر تحصیل کرده ای باشخصیت و باشعور نیست 👌👌👌
سریع به شوهرت تافت میزدی دیگه از اون حالت خارج نشه😅

😅😅😅😅

مادر آفریده شد تا جمعه ها کسی باشد دلش تنگمان شود، آفریده شد تا دل ببرد از ادمی و اگر نباشد جای خال اش زندگی را خالی کند از سکنه... آفریده شد تا دستهایش هر غذایی را خوشمزه، هر دردی را التیام، هر دعایی را مستجاب و هر زندگی را بخیر کند.... مادر زندگی در کنارت چقدر زیباست
بغلت میکرد جلوی بقیه😕😕

یعنی دستشو انداخته بود دور گردنم 

خدایا به دلم ارامش بده تا به شوهرم اعتماد کنم منه شکاک😭 اونم اگه چشاشو مثل پنکه سقفی تو خیابون چرخوند از کاسه درار😌
من خدایی دوست دارم منصفانه قضاوت کنم  خدایی پسر خودتون یه روزی جلوت اینکارو کنه دلت نمیشکنه؟؟

خوشال میشم پسرم انقد عروسمو دوس داره

دقیقا من هم خونه مادرشوهرم به همین دلیل کار می کنم

منم با یه ظرف شستن دستم نمیشکنه مادر شوهرمم لنگ کارکردن من نیست ولی آدم خودشو هم پیشه مادرشوهر هم شوهر عزیز میکنه

دوست و دشمنو باید موقع تقسیم                           ته دیگ سیب زمینی شناخت😀😁                        به هیچ معیار دیگه ای اعتنا نکنید😌✋                      تاکید میکنم.هیچ معیاری😌🙃                           

مادر شوهر منم يكم حسوده همش ميگم خدا به داد جاري ايندم برسه چون خيلي به برادر شوهرم وابسته است

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼

مادر شوهرت چيزي نگفت ؟؟؟ من كه يه بار عقد كرده بودم تو مهموني كنار شوهرم نشسته بودم مادر شوهرم برگشت بلند جلو همه گفت يعني چي زنا ميرن به شوهرشون ميچسبن ما كه قديم ميترسيديم از كنار شوهرمون رد شيم اين كارا خيلي زشت و جلفه اون شب من كلي گريه كردم اين موضوع مال ١٣،١٢ سال پيشه اما الان يهو يادم اومد و بيشتر ازش بدم اومد 😬😬

🌺خدا جونم دستتو بيار تو زندگيم تا زندگيم پر از آرامش بشه 🌺براي برطرف شدن مشكل كاري شوهرم  يه صلوات لطفا