2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 714 بازدید | 58 پست
مادر شوهرت زرنگ نبوده به اینم میشه گفت مادر شوهر

حالا یه چی دیگم بگم تو اشپزخونه رفتم مادرشوهر گفت پریسا از تو یخچال اب و سالاد و سبزی و ببر شوهرم از تو حال داد زد گفت چی میگیی چرا دستور میدی به پریسا انقد حال کردم☺️☺️☺️

خدایا به دلم ارامش بده تا به شوهرم اعتماد کنم منه شکاک😭 اونم اگه چشاشو مثل پنکه سقفی تو خیابون چرخوند از کاسه درار😌
من جای شما بودم همونجا محکممم شوهرمو بوس میکردم میگفتم تازه کجا شو دیدی😘😂😂😂

اون موقع بچه بودم ١٩ سالم بود فقط گريه بلد بودم 😩😩

🌺خدا جونم دستتو بيار تو زندگيم تا زندگيم پر از آرامش بشه 🌺براي برطرف شدن مشكل كاري شوهرم  يه صلوات لطفا

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شوهر منم از اول از این کارا میکرد.از روز اولم نزاشت من اونجا از جام تکون بخورم.همسرم کلا خیلی احساساتیه 

مادرشوهرم اوایل به روی خودش نمیاورد بعد یه مدت هروقت شوهرم این کارارو میکرد میگفت واااا مثلا حالا ک چی بشه؟ 

شوهرمم میگفت دوس دارم شما ناراحتی؟

همینا باعث شد کمر همت و بست و یه کارایی میکرد که ما هاج و واج میموندیم وانقدر اذیت کرد که دیگه قطع کردیم ارتباط رو

به شدت حسودن

اون موقع بچه بودم ١٩ سالم بود فقط گريه بلد بودم 😩😩

گذشته ها گذشته عزیزم غصه نخور

خدایا به دلم ارامش بده تا به شوهرم اعتماد کنم منه شکاک😭 اونم اگه چشاشو مثل پنکه سقفی تو خیابون چرخوند از کاسه درار😌
گذشته ها گذشته عزیزم غصه نخور

الان ديگه غصه نميخورم فقط بدم مياد ازش به خاطر تمام اذيت هايي كه بهم كرده و من به خاطر شوهرم و مهربونياش هيچي نگفتم (البته به جز دو سه باري كه از خجالتش در اومدم 😬😬😂😂)

🌺خدا جونم دستتو بيار تو زندگيم تا زندگيم پر از آرامش بشه 🌺براي برطرف شدن مشكل كاري شوهرم  يه صلوات لطفا
چی میشد حالا یکم کمک میکردین.فکر کنین خونه مادرتونه و عروستون نشسته خوشتون میاد؟

من میخاستم کمک کنم من همیشه کمک میکنم امروز فقط اینجوری شد

بعد مادرشوهرت تنها کاراشو کرد و پذیرایی و این حرفا؟

اره هر کاری به من میگفت شوهرم پا میشد میکرد😂

بعدشم شوهر ادم باید کار کنه اونجا نه ما منکه خونه مامان خودم میرم نمیزاره دست به سیاهوسفیدبزنم ظلم نیس خونه مادرشوهرکارارو بکنم وقتی اونجانمیکنم اونجاهم نباس بکنم