2777
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 717 بازدید | 58 پست
با مامانش بحثش شده میخاسته حرصشو دراره

نه اگه بود من میدونستم

خدایا به دلم ارامش بده تا به شوهرم اعتماد کنم منه شکاک😭 اونم اگه چشاشو مثل پنکه سقفی تو خیابون چرخوند از کاسه درار😌
مادر شوهرت چيزي نگفت ؟؟؟ من كه يه بار عقد كرده بودم تو مهموني كنار شوهرم نشسته بودم مادر شوهرم برگشت ...

من جای شما بودم همونجا محکممم شوهرمو بوس میکردم میگفتم تازه کجا شو دیدی😘😂😂😂

خدایا به دلم ارامش بده تا به شوهرم اعتماد کنم منه شکاک😭 اونم اگه چشاشو مثل پنکه سقفی تو خیابون چرخوند از کاسه درار😌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوشال میشم پسرم انقد عروسمو دوس داره

نمیدونم من خودم ازدواج نکردم تو موقعیت شما نبودم که بدونم عکس العمل من چیه

ولی فکر میکنم کمک کردن به مادرشوهر تاحدی که شان آدمم حفظ باشه مثل کمک به مادر خود آدمه

خلاصه نظرمو گفتم ان شاالله خوشبخت و شاد باشی همیشه😚

گاهی اوقات دستاشو ول کن ،ببین اونم ول میکنه یا محکمتر فشارشون میده!!
حداقل از مادر شوهرت بیشتر بگو.بدونیم چطور آدمیه 

یه سری اخلاقای خاص داره ولی در کل قابل تحمله

چی میشد حالا یکم کمک میکردین.فکر کنین خونه مادرتونه و عروستون نشسته خوشتون میاد؟

اگه منم مادرشوهر بشم و بخوام کار کردن عروس رو وظیفه بدونم و مدام پر توقع تر بشم خوشم مییاد عروسم این رفتارو داشته باشه

من همیشه به خاطر این دلیل کار میکردم ولی دیدم نه نمیشه من همون کارو واسه مادرم میکردم هزار بار تشکر میکرد و بهم میگفت نکن ولی مادر شوهرم هر روز متوقع تر از دیروز میشد

نمیدونم من خودم ازدواج نکردم تو موقعیت شما نبودم که بدونم عکس العمل من چیه ولی فکر میکنم کمک کردن ب ...

فداتشم😘😘

در هر صورت استارتر عزیز خدارو شکر که شوهرت دوست داره ..اما مادرشوهرت هم حتما حسودیش نشده ..بلکه ناراحت شده از اینکه چرا کمک حالش نبودی..

فضای مجازی و فضای واقعی به من نشون که   هر تحصیل کرده ای باشخصیت و باشعور نیست 👌👌👌
اگه منم مادرشوهر بشم و بخوام کار کردن عروس رو وظیفه بدونم و مدام پر توقع تر بشم خوشم مییاد عروسم این ...

درسته.ولی به نظرم درست نیست آدم بشینه و مادر شوهر پزیرایی کنه درهر صورت احترام واجبه

دوست و دشمنو باید موقع تقسیم                           ته دیگ سیب زمینی شناخت😀😁                        به هیچ معیار دیگه ای اعتنا نکنید😌✋                      تاکید میکنم.هیچ معیاری😌🙃                           
لابد یه اتفافی افتاده وگرنه همه پسرا دوس دارن زنشون خونه باباهاشون کار کنه

نه این فرقی براش نداره فقط میگه من هستم بشین پیش من 😐

تا میتونی شادی کن که فردا بری اونجا دیگه این مدل رفتار از شوهرت نمیبینی ...آموزش های لازم هم اکنون د ...

😂😂😂

خوبه خداروشکر..عشقتون پایدار

فداتشم

چک سفیدامضا از شوهرت دستت داری!؟

😂😂😂

درسته.ولی به نظرم درست نیست آدم بشینه و مادر شوهر پزیرایی کنه درهر صورت احترام واجبه

من خ کار نمیکنم چون دو تا خواهرشوهر دارم اونا حتی میگن مامان آب بده،امتحان کردم کار میکنم وظیفه میشه