giilas مدیر عضویت: 1401/11/15 تعداد پست: 567 عنوان طلا ✨💍 | مشاهده متن کامل بحث + 1062 بازدید | 36 پست چه حس بدیه امروز 😔من خریدامو تو قیمت ۶۸۰۰ زدم و مقداری هم که پول اضافه داشتم تتر و...خریدم ولی واقعا میترسم از این وضع کارم شده فقط بررسی بازار طلا و دلار و ارز دیجیتال.قراره به کجا بریم...💔😭 🌼اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🌼💖 1403/12/27 | 17:21 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
giilas مدیر استارتر عضویت: 1401/11/15 تعداد پست: 567 ۲۰ کارمزد اولش رایگاناین برنامه رو داشتید واقعیه؟میترسم برداشت بزنم برام نریزن نه نداشتم ولی فکر میکنم معتبره بنظرم اگه فیزیکی میشه فیزیکی دریافت کن 🌼اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🌼💖
giilas مدیر استارتر عضویت: 1401/11/15 تعداد پست: 567 تازه بعدشم باید هرچی کار میکنیم بدیم برای قسطاش،ای خدایا نجاتمون بده فقط خیلی سخته من تازه قصد داشتم بعد از ازدواج کارنکنم ولی مگه میشه با حقوق ۱۵ میلیون کار نکرد😔انگار باید خیلی سختی بکشیم 🌼اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🌼💖
hey_hey عضویت: 1397/10/29 تعداد پست: 36405 عزیزم امسال برجام وقتش تمومه و طرح ماشه قراره اجرا بشه و ترامپ شمشیر از رو بسته به شدت سال سختی پیش ... میدونم وقتی که این رییس جمهور شد من همون موقع فاتحمون رو خوندم بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
khanom455 عضویت: 1403/03/30 تعداد پست: 913 هر ۵ گرم ۵ گرم تبدیل ب فیزیکش کن و من ی ۵ گرمش و از میلی رفتم گرفتم عزیزم من اونقدر پول ندارم۴۰۰ تومن داشتم میلی خریدم الان شده ۵۰۰پس واقعیه واریز میکنه
khanom455 عضویت: 1403/03/30 تعداد پست: 913 نه نداشتم ولی فکر میکنم معتبره بنظرم اگه فیزیکی میشه فیزیکی دریافت کن فیزیدی بالای ۲۵ میلیونمن فقط ۴۰۰ هزار تومن ریختم
2018ana عضویت: 1397/04/26 تعداد پست: 10836 عزیزم من اونقدر پول ندارم۴۰۰ تومن داشتم میلی خریدم الان شده ۵۰۰پس واقعیه واریز میکنه دلار بخر اگر پولت به طلا نمیرسه ارز بگیر اینا چیه بابا ریسک داره این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
نجوا۷۲ عضویت: 1401/08/13 تعداد پست: 2098 عزیزم من اونقدر پول ندارم۴۰۰ تومن داشتم میلی خریدم الان شده ۵۰۰پس واقعیه واریز میکنه اره بابا من باطل کردم...ببین ب ثانیه نمیکشه تا دکمه اش و میزنی فورا میاد ب حسابت مُهم نیست چِقَدر طول بکشه ؛ عِشقِ واقِعی هَمیشه اَرزِشِ اِنتِظار رو داره 🔗 ♾️ 🔗